Dlrdgn Selam arkadaşlar gebeliğinde Çin takvimine göre bakıp gerçekten doğru çıkan var mı ya da doğru denk gelen 🌸
kaya_kaya Dlrdgn erkek gösteriyor ama cinsiyet belli değil doktor kıza benziyor demişti eğer kızsa yanlış takvim
gunelozturkq Benim ki doğru çıktı çin takvimi erkek dedi erkek bebeğe hamileyim şuan ablaminda 3 kızı var 3 dede kız dedi kız oldu 😍
bozkurtttt Aleynaa8 hangi siteden baktınız ? Bir çin takvimi sitesi varmış ayrı ordanmı yoksa googleda çıkan herhangi bir siteden mi ?
bozkurtttt Esraa70 siz hangi siteden baktınız ?😄 googleda çıkan ilk veya herhangi bir sayfaya mı yoksa özel bi siteye mi ?
simssmom1 Takvime göre değişiyor bende birisine bakıyorum erkek birisine bakıyorum kız diyor siz hangi Çin takvimine bakıyorsunuz
Aleynaa8 bozkurtttt Hemen Google yazıp çıkanların ilk 3üne baktım - sonra bakmadım tekrar fetal dna sonucu gelmişti zaten 🥲🤣🤣 kızmış doğru çıkmıştı
Dlrdgn Ben ChatGPT den sordum erkek çıktı geçmiş tarih sordum kızım için onu da kız dedi o tuttu ama bu tutacak mı salladı mı bilemedim çok da inanmak istemem böyle şeylere ama fikrinizi sormak istedim yine de 🥰
bozkurtttt Dlrdgn bende de kız çıkıyor göreceğiz bakalım ☺️ valla ne yalan söyliyim çin takvimine bakarak gebeliği planladım 🙈🙈
gunelozturkq Dlrdgn Google çin takvimi cinsiyet hesaplama yazın direk çıkıyor ben welcomebaby.com sitesinden yapmıştım
bensuunsal bozkurtttt merhaba ben de öyle yaptım yumurtlama gününden önce ilişkiye girin diyorlar öyle de yaptınız mı?
Atiye2727 Ben Rus takvimi maya takvimi ve çin takvimine göre hepsi erkek gösteriyor bakalım 7 haftalık oldum bakalım ne kadar doğru ama kızlarım da tutmuştu nasip kısmet 😊😊 bakalım buda tutacak mı