Gmzle Kızlar bugün pazar a giderken ve alsam yemek sonra toplam 3 saat yürüdüm bi zararı olur mu bebege dünde 1ve ya 2 saat yürümüştüm 16 haftalık hamileyim
_umudumvar_01_ Gmzle soluksuz o kadar zaman yürümenizi tavsiye etmem bence zorlar çünkü daha yeni gebeliğin dikkatli dinlenerek yürüyüşünü yapabilirsin kendini yormadan eğer ki gebeliğinde tehlike de yoksa
ments Gmzle ay maşallah nasıl yürüyorsunuz ben hamileliğimden bu yana 10 binden fazla adım atamıyorum, öyle çok yoruluyor ve tutuluyorum ki , eski benden eser yok. 18+0 olduk.
ghostty Gmzle ben henüz bulantılar halsizlik derken çok fazla yapamadım. Sadece seyahate çıktığımızda çok fazla yürüdüm ve kasıklarım çok ağrımıştı. Çok fazla yürümek ve ayakta kalmak iyi gelmiyor sanırım. Yarım saat bir saat olacak şekilde yürümek daha faydalı olabilir. Doktorum kısa yürüyüşler yapabilirsin demişti.
Gmzle _umudumvar_01_ normalde her gün o kdr yürümüyorum iki gündür işlerim de vardı çarşı da ondan da yürüdüm o kdr normalde 1 saat filan yürüyorum genelde yemekten sonra ya da 45 dk filan
_umudumvar_01_ Gmzle bir sıkıntı olmaz zaten merak etme ama sürekli bu şekilde maratonlu da yaşama bence 😁
adatuna Gmzle 12-13 haftalıkken 5 ülke gezdim kucağımda 10 kilo kızımla😂 ne kadar yürüdüğümğ allah bilir doktorum hiçbişi olmaz demişti