sanli26 Kızlar canım boza istiyor 2 gündür küçük su bardağı ile içiyorum. Bebeğe zararı olur mu acaba şekerli olduğu için?
kubos_ sanli26 yani boza hiç içmedim içeriğini falan da bilmiyorum ama şekerli olduğu için bişey olacağını sanmıyorum ben hamileliğimin başlarında bir oturuşta 4-6 kişilik çikolatalı pastayı tel başıma bitirmiştim 😂😂(beni zorbalamayın)
Minnikkbebii sanli26 ben çok severim ya içtim valla koca şişeyi bitirdim tek seferde değil tabi böyle geceleri otururken bir çay bardağı kadar zararı yok bence faydası vardır zararlı bi içecek değil ne bileyim kola gibi
3kedili2bebekli sanli26 hayır hatta ki boza hamilelikte ve emzirirken faydası çok olan bir şeydir şekeriniz varsa tabi minimum düzeyde tüketmelisiniz ama bir gün sütünüzü arttırmak veya yaglandirmak isterseniz ilk basvuracaginiz şey boza olsun kesinlikle 😍
kubos_ sanli26 ay evet valla 😂. Ama işte işin kötü tarafı 58 kilo başladığım hamilelik yolculuğumda 38+3 de 77 kilo oldum 😂😂😂
sanli26 kubos_ Ben 50 kilo ile hamile kaldım. Şuan 31+3 8 kilo aldım. Halbuki ilk günden beri boğazım hiç durmuyor 😅
kubos_ sanli26 Minnikkbebii bu boza nerede satılır nereden alınır bende merak ettim siz böyle diyince 😂😂
sanli26 3kedili2bebekli Yaa çok teşekkür ederimmm. Bilmiyordum cidden. Canım istedi diye içiyorum şekerli olunca vicdan yaptım 🫠
3kedili2bebekli sanli26 şekerden tamamen uzak duramayiz gebelik şekeriniz ve fazla kilonuz yoksa sorun etmeyin ☺️
sanli26 ghostty İnşallah diyelim, ben yapı gereği hep zayıftım sanırım o yüzden almadım 🙈 Bebeklerimiz sağlıklı olsun da kilo önemsiz🫠