Emlly ebrudefnee Ayy maşallah Allah bağışlasın 🩷🌸 🙈 vallahi öyleymis canım kimisi geç diyor kimisi erken 🥰 denmekki cinsiyet farketmiyor canları ne zaman isterse geliyorlar 🩵🩷 sağlıkla gelsinler 🌸
Emlly Daisyy000 ayyy okadar sürüyor mu ya kakasini yutma riskleri bile var o haftalarda evet vallahi öyleymis canım kimisi geç diyor kimisi erken 🥰 denmekki cinsiyet farketmiyor canları ne zaman isterse geliyorlar 🩵🩷 sağlıkla gelsinler 🌸
Emlly senemtolga Ayy maşallah Allah bağışlasın 🩷🌸 🙈 vallahi öyleymis canım kimisi geç diyor kimisi erken 🥰 demekki cinsiyet farketmiyor canları ne zaman isterse geliyorlar 🩵🩷 sağlıkla gelsinler 🌸
irmairma Emlly benimde ikiz kardeşim var iki oğlu var sezeryan olduğu için kendi istedi doktor uygun gördü aldı,benim de oğlum olacak ne zaman gelir bilmiyorum çok merak ediyorum, 18 şubat tam 40. Hafta oluyor aslında
Emlly irmairma valla kimisi erken diyor kimisi geç 🥰 demekki cinsiyet farketmiyor canları ne zaman isterse geliyorlar 🩵🩷 sağlıkla gelsinler 🌸
senemtolga Emlly evet canim ya canlari nasipleri ne zamansa o zaman geliyorlar. Saglikli olsun da hepsi elbet gelirler. Hicbiri icerde kalici değil 😁
Emlly Havin49_ valla kimisi erken diyor kimisi geç 🥰 demekki cinsiyet farketmiyor canları ne zaman isterse geliyorlar 🩵🩷 sağlıkla gelsinler 🌸
mlkunal Emlly cnm benim oğlumla ikimizin kanı uyuşmadı bide çok az sarılık oldu 1 gün mavi ışında yattı sonra çıktık😌
Aselimm2 Emlly 36+4 te doğdu oğlum. Normalde bugün 37+4 oluyorduk 20 Kasım gibi bekliyorduk 9 kasımda doğdu 😊
Emlly Aselimm2 ayyy kız maşallah seninki de baya aceleciymis hemen annesine kavuşmak istemiş 🧿🥰😅 Allah bagislasin peki o haftalarda küvez gibi bu durum oluyor mu yoksa hemen Eve mi gönderiyorlar
irem_zengn Aselimm2 merhaba ben de sizin gibi 32. haftadan beri bebeğim çok aşağıda yatarak 34. haftaya geldim 34. haftada NST‘de sancılarım yüzlerde fakat ben hiçbir şey hissetmiyorum hiçbir ağrı acı sancı sancım var diye açılmama da bakıldı 3 cm de açıklığım varmış ağrı hissetmediğim için sancımı kesecek ilaç verdiler bugün 35 haftalık olduk sizin doğumunuz nasıl oldu
Mutlusonsuzz Emlly ben batıl inanç olduğunu düşünüyorum zaten 😄 dediğin gibi keyifleri ne zaman yeterse ozaman geliyolar amin inşallah🥰💙
Aselimm2 Emlly bir sıkıntı olmasaydı verecektiler kilosu falan iyiydi çünkü. Ama doğduğu zaman hafif bi inleme sesi duydular onun için 5 gün kaldı hastanede sonra aldik 😊
Emlly kaya_kaya valla kimisi erken diyor kimisi geç 🥰 demekki cinsiyet farketmiyor canları ne zaman isterse geliyorlar 🩵🩷 sağlıkla gelsinler 🌸
kaya_kaya Emlly aynen öyle bebişlerin keyfi biliyor geleceği zamanı. Amin canım sağlıkla gelsinler inşallah ❤️