Emlly Selam kızlar iki kızım da tam haftasında doğdu biri 40+1 diğeri 40+4 bu bebekte herkes erkekler erken doğar ne olur ne olmaz hazırlan diyor gerçekten erkek bebek erken mi gelir 🥹
Glhayat_54 Emlly Bebek kendisi ne zamn isterse 😁 iki erkek cocuğum var.. Biri 40.haftamda doğumum oldu, ikincide 39.haftamda. Kontrol diye gittiğimde açılmam olduğunu öğrendim ve doğumum oldu. Kontrole gitmeseydim belki 41-42 Haftalarıda görürdüm 😂😂
Emlly Glhayat_54 ayy Allah bağışlasın 🩵 E kız koç sancın falan yok muydu Allahtan kontrolüne gittin en azından açılmanı öğrendin 🧿 demek ki ne zaman isterlerse beklemedeyizz🙈
Emlly Mutlusonsuzz ayy benim kızlar nedense hiç gelmek istedi 🤣 prenseslerin keyfine bağlı 💞🌸 kız erkek hepsi sağlıkla gelsinler 🥰
Emlly Ecisbicis ayy demekki kız erkek farketmiyor ya benim de kızlar öyleydi 🌸 canları ne zaman isterse kız erkek sağlıkla gelsinler 🩵🩷🥰
Emlly cylnboran04 kimisi geç diyor kimisi erken denmekki ne zaman isterse geliyor 🥰Allah bağışlasın 🩵🩵🧿
Emlly mlkunal ayyy kız maşallah seninki de baya aceleciymis hemen annesine kavuşmak istemiş 🧿🥰😅 Allah bagislasin peki o haftalarda küvez gibi bu durum oluyor mu yoksa hemen Eve mi gönderiyorlar
mervesdoruk Emlly benim oğlum 36 haftalık doğdu kızıma hamileyim acaba nezaman gelir diye düşünüyorum
Emlly mervesdoruk valla kimisi erken diyor kimisi geç 🥰 demekki cinsiyet farketmiyor canları ne zaman isterse geliyorlar 🩵🩷 sağlıkla gelsinler 🌸
1ogrencianne Emlly oğlum 40. Haftada dogdu. Arkadaşım oğlunu 42. haftasında doğurdu. Bence kişi ile alakalı o cinsiyetten çok ☺️
Emlly 1ogrencianne ayy maşallah 42 ye kadar gidiyor mu ya 🙈 vallahi öyleymis canım kimisi geç diyor kimisi erken 🥰 denmekki cinsiyet farketmiyor canları ne zaman isterse geliyorlar 🩵🩷 sağlıkla gelsinler 🌸
ebrudefnee Emlly bende tam tersini duydum hep 😁😁 kızıma hamileyken kızlar hep erken doğar dediler kızım 41+4 de doğdu bence ne zaman gelişimini tamamlarsa o zaman geliyor 😆
Emlly ebrudefnee Ayy maşallah Allah bağışlasın 🩷🌸 🙈 vallahi öyleymis canım kimisi geç diyor kimisi erken 🥰 denmekki cinsiyet farketmiyor canları ne zaman isterse geliyorlar 🩵🩷 sağlıkla gelsinler 🌸
Daisyy000 Emlly Çevremdeki erkek bebekler tam tersi hep geç geldi. Ben 39da sezaryen oldum sancının s si yoktu.Yengem 43e kadar bekledi hala gelen giden olmayınca suni verdiler ,2 gün suni aldıktan sonra doğurdu
Emlly Daisyy000 ayyy okadar sürüyor mu ya kakasini yutma riskleri bile var o haftalarda evet vallahi öyleymis canım kimisi geç diyor kimisi erken 🥰 denmekki cinsiyet farketmiyor canları ne zaman isterse geliyorlar 🩵🩷 sağlıkla gelsinler 🌸
Havin49_ Emlly erkek geç kız erken derler ama ikiside yalan bazı kızlar 42 haftada bazı erkekler 38 de doğuyor benim oğlum 39+5 tel geldi 2 gün daha gelmeseydi 40 haftalık olcaktım
Emlly Havin49_ valla kimisi erken diyor kimisi geç 🥰 demekki cinsiyet farketmiyor canları ne zaman isterse geliyorlar 🩵🩷 sağlıkla gelsinler 🌸
Mutlusonsuzz Emlly ben batıl inanç olduğunu düşünüyorum zaten 😄 dediğin gibi keyifleri ne zaman yeterse ozaman geliyolar amin inşallah🥰💙
mlkunal Emlly cnm benim oğlumla ikimizin kanı uyuşmadı bide çok az sarılık oldu 1 gün mavi ışında yattı sonra çıktık😌