Dmlirmak Beyzanur12 evet sancı var düzenli bir şekilde geliyor saatler sonra birden diniyor sancı 😂 ikidir öyle oluyor
a-a-my-h_dmr Beyzanur12 Biz de 35+5′iz gebelik inşaallah Bakalım ne zaman gelecekbizde de heyecan başladı Bebiş doğdu butonu da geldi🤭
Beyzanur12 a-a-my-h_dmr sağlıcakla gelsin inşallah 😍 siz deneyimlisiniz çok şükür 😂 doğumun başladığını ben nasıl anlayabilirim 🥲
a-a-my-h_dmr Beyzanur12 Âmin canım hepimizinki inşaallah İnan anlaşılmayacak bir şey değil Zamanı gelince diyorsun ki evet artık vakti geldi bu sancı diye Allah bir nefeste kolayca kavuştursun inşaallah ❤️
Pitircigin_annesi Beyzanur12 nst de bir kaç kez 100 üstüne çıktı ama suan en fazla 40 falan çıkıyor . Ama öyle şiddetli bir şey yok ben de tam anlayamıyorum 😄
Ecemsu_12 Beyzanur12 tabiki hiçbir sağlık sorunu olmasa çünkü suni sancı almak istemiyorum bakalım pazartesiye kadar bekleriz
ilay55 Beyzanur12 35+1 olduk on gün sonra doktora gideceğim sezeryan günü vericek ilk kızım sezeryan olduğu için ikincisi de sezeryan olacak.Yarın kızımla birlikte şehir dışına çıkacağız inşallah yollarda doğurmam🤣🤣