Simlifar busemmm_ merhaba bebeğe kilo aldırmak için laktozsuz süt için her gece yatmadan önce bu haftalarda kilo alımları daha yüksek oluyor en azından erken doğarsa daha çabuk toparlanır ceviz tuzsuz kuruyemiş tüketin mutlaka faydasını görürsünüz 2 haftada 750 gr almıştı bebeğim elma muz falan tüketin bu söylediklerimi 2 hafta deneyin faydası olur zararı olmaz
busemmm_ Simlifar Evet dediklerinizi uyguluyorum en azından erken doğma ihtimaline karşı kilosu yüksek olsun doğduktan sonra yine düşüyor çünkü kiloları🥺
Simlifar busemmm_ benimde 22 haftadan beri erken doğum riski var Serklaj ameliyatlıyım bi şekilde ilerledik 33 hafta oldu oldu halen korkularımız var tabi seni çok iyi anlıyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alalım
busemmm_ Simlifar Amin inşallah zamanında küvez yolu gözlemeden hastaneden yavrularımızla çıkmak nasip olur inşallah 🙏🏻
yagmurgul Benim de kızım 30 haftalık doğdu 20 gün kuvezde kaldı 4 yaşında şimdi,strese girmeyin, doğsada yaşar inşallah,28 den sonra yaşama ihtimali çok yüksek
busemmm_ yagmurgul Peki ciğer geliştirici iğne olmuş muydunuz acaba maşallah 20 gün az bi süre iyi toparlamış bebeğiniz 🙏🏻🥹