MummyC Havin49_ nasıl başlıyor doğum ya benim akşamları kasılmalar ve bel ağrım çok oluyor vajina bölgesinde sızı ama bir türlü gerçek sancılar başlamadı gerçek sancı olduğunu nasıl anlayacağım :(( bugün 39+5 di benimde
MummyC Havin49_ aaa anladım hayırlısı bizde bekleyeceğiz o halde böyle bağlamasını yapıcak bişey yok :) ya suyum gelecek ya sancım :)
TKumsall dilannalakusss Aldır diye bı tarafını yırttı her çocukta ikincide çok sesi çıkmadıydı baktı aldırmıyorum düşürtmeye çalışıyor oda işte yapamam diyince cemkiriyo hemen zorunda mıyım herşeyi yapmaya yapmıyorum valla çoğunu ufak tefek şeyler istiyorum onları da yapı versin oluyor şimdi de çocuklarla mi ugrasayim onlarla mi
Mavisanne16 dilannalakusss daha bir şey demedi doktor bu hafta belli olacak her sey her tuşa basıyorum bakalım arada yalancı sancı yokluyor sadece
Ecisbicis dilannalakusss tam 40ta doğum yaptım dün, kaç gündür açılmam oluyormuş ama ben hissetmiyormuşum, suyum veya nişanım gelmedi zaten, direk açıklıkla gitmişim, yatış verdiler 3,5 saat sonra da kucağıma aldım 🙏🏻
dilannalakusss Ecisbicis merhaba benim de 4 gün önce acilmam var dediler 1 parmak kadar bugün sarı su gibi baya bir akıntım geldi başka bir doktora gittim acilman yok dediler şimdi ise başka hastaneye gideceğim çünkü normal değildi
Ecisbicis dilannalakusss ben hiç muayene olmamıştım aşağıdan, sadece son zamanlarımda çok fazla akıntım oldu sarı, yeşil gibi ama kokusuzdu. Ağrılarım oluyordu ama yalancı gibi devam etmiyordu, o kadar cmle hastaneye gidince şok oldum
dilannalakusss Ecisbicis benim de bugün sarı çok fazla akıntım oldu sırt ağrısından yatamıyorum acaba doğum yakin mi
dilannalakusss Mavisanne16 nişan 1 parmak kadar açıklık dediler ağrıdan yatamıyorum elle muanede eldivende kan geldi
Mavisanne16 dilannalakusss kanama için ne dedi doktor bi sıkıntı yoktur inşallah. Sağlıkla kolaylıkla gelsin 🍀
dilannalakusss teacherlife suni sanciyi neden verdiler ki benim de açıklık var ama vermediler kanamam oldu bugün de
rabiaerdemm dilannalakusss elle muayene edildiniz mi uyarı verildiyse baya kurcalandıysa kanama ondan olabiliyor
teacherlife dilannalakusss sancılarım düzenliydi bir gün öncesinden de düzenli sancılarım vardı, doğumu hızlandırmak icin verildi çok şükür suniden 3 saat sonrada doğumum oldu hızlı ilerledi
Dates4361 rabiaerdemm riskli gebeyim erken alacaklarını söylediler suni sancıyla olmazsa doğum sezaryen olacak dediler ama nasıl ilerler süreç bilmiyorum