3 yıl önce doğum yaptım şehir hastanesinde ben biraz şanslıydım çünkü teyzem baş ebeydi orda. 35 haftalıkken kontrole diye gittim nst de bayıldım doktorum ilk baş acil sezaryen dedi bebeğimin kalbinin durduğunu söyledi yatışım yapıldı tesadüf teyzemde oradaydı bi gece yattım nst kontrollerimi yaptı kalp atışı normale döndü ertesi gün çıktım. 4 gün sonra tekrar gittim acilden giriş yaptım sancım çok çıktı ama hissetmediğim ve de suyum gittiği için doğuma aldılar. Sancı çekerken yanımda annem de vardı ama benim dışımda hiç kimseyi içeri almıyorlar telefon yasak ve hatırlamıyorum pek o sancıyla ama bazı hastaları azarlıyorlardı. Benimle özelde gibi ilgilendiler annemde yardımcı olduğu için suni sancıyla 2 saatte doğumum oldu. Tek kişilik odaya aldılar beni ama oradaki ebeler çok ilgisizdi emzirmek için yardım istediğimde falan hiç yardım etmediler. Bi şey sorsak umursamaz tavırla cevap verdiler hep. Yani teyzem olmasa orda asla doğurmazdım. Çok üzüldüm çünkü diğer hamilelere belki de şans işidir önyargılı olmak istemem ama gözlemim bu yönde