mmuge söyle ilk evde test yaptım çift cikti o akşamı acilde kan verdim orda beta degeri çıktı 2 gün sonra sağlık ocağında da verdim orda da artış vardı ilkine göre ama 2 katı değil tabi gebelik var değeri gösteriyor neyse 10 gün sonra kadın doğuma gittim Bi heyecanla dedim kalp atışı bile belki duyulur yani 6 haftalik civarı olması lazımdı neyse Dr karnımdan baktı net göremedi diş gebelik olabilir gibi varsayımlar bulundu olumsuz konuştu yani net bi şekilde kese var falan demedi beta verdik orda da beklemedim hayal kırıklığı falan onlar bizi aradı beta değerim artmış fakat beklenen Bi aralıkta değip 2 gün sonra beni yine çağırdı yani sagliksiz gebelik büyük ihtimalle falan diye bende o doktora gitmedim 2 gün sonra farklı Bi dra gittim oda bu sefer alttan muayene etti kese vardi beta baktı yine artmış ama yani dra göre 3000 4000 olması lazım en az benimki 800 1000 falan bu şekilde oda yine 2 gün sonra gel Bi daha dedi bu sefer detaylı ultrasona girdim alttan yine yani diş gebelik olup olmadığı netlesmesi için orda vardı kese 4+3 dedi Dr ama yani 2 3 hafta geriden geliyordu kese tabi böyle ilerleyip sağlıklı gebelik geçirenleri okudum açıkçası dedim benimkide öyle olabilir 2 gün sonra Bi daha çağırdı beni yani kese ilerlemiyordu kürtaj dedi direkt ama kanama falan o ara yok bende bende karar veremedim yani pişmanlık yaşardım yasarmiydi sağlıklı olur muydu gibi olmadım o anda ertesi gün farklı Bi Dr a gittim devlette oda baktı işte daha yeni 5 haftalik olmuş kese bu çok net bisey demedi haftaya gel Bi daha bakalım kalp atışı duyar miyiz gittim 1 sonraki hafta kalp atışı yok yani bir hafta sonra gitmeme rağmen kese 5+2olmustu sonra dedi 2 gün sonra Bi daha gel o zaman konuşalım dedi duruma göre çıktım ertesi gün kalamam oldu zaten hastaneye gidene kadar kese yoktu ultrasonda yani 5 bucuk haftalik falandı sanırım sonra kürtaj falan yani hayırlısı böyleymiş sizede çok geçmiş olsun Rabbım dileyene sağlıklı Bi şekilde yasatsin inşallah yani ben 1 aylık Bi süreçte 2 günde 1 hastaneye oraya buraya gittim yani üzüntüm endişem tahmin edersiniz ama Rabbım hayırlısını bilir yani en azından kürtaj kararını bana bırakmadı buna şükrediyorum çünkü hep acaba diyordum olur mu diye 15 gün sonra kontrole gittiğimde Dr korunmana gerek yok deneyebilirsin dedi ama korunmak istedim en azından 1 2 adet göreyim diye ama adette olmadım henuz ara ara karin ağrım var ama olmadım 40 günü geçti kürtaj olalı bakalım olursam iyi olur ondan sonra düşünüyorum Allahin izniyle