Feyzoliii Bugün kontrolde yapıldı daha doğrusu yapmaya çalıştı doktor ama kendimi istemsizce kastım ve bakamadı evde perine masajı yapmamı istedi kendimi çok kötü hissettim
Gul1402 Feyzoliii bende dun oldun 38+6 ydim..cok sakindim gayet güzel geçti öyle çok agri olacaj vir sey degil bence ama psikolojik olarak kendimizi cok kasıyoruz bence
Feyzoliii Gul1402 evet kesinlikle hem de hiç ağrılı bir şey değilmiş ama ben refleks olarak istemsizce kastığım için acı hissettim
Feyzoliii 1aleynax rahat olmak gerekiyor aslında çok kısa bi işlemmiş ama kasınca işin rengi değişti nefes egzersizi yapılabilir o esnada benim aklıma gelmedi
1aleynax Feyzoliii işte zorunlu diyor herkes korkuyorum maalesef onun dışında keşke başka yolla anlasalar
Fyzytt Ayy benimde 2 hafta sonra çatı muayenem var daha önce çok kez çatı muayenesi yaptırdım ama elle değil aletle bakılmıştı elle daha kötüymüş gibi geliyor ama sanki🫡 bilemiyorum nasıl olacak
Fyzytt Feyzoliii Sizinki de bir daha güzel geçer inşallah kasmayın kendinizi o an farklı şeyler düşünün çok kısa hemen bitecek zaten deyip öyle motive etmeye çalışın kendinizi 🌸🙏🏻🤍