maco61 esmanur3406 ben 26 yaşındayım 2. Ama ilk gibelik gibi ya sanki hamile kalmamışımda ilk defa hamileyim gibi😄 15 haftalığımda
happybusey Bende 26 yaşındayım ilk gebeliğim şu an 20 haftalık hamileyim çok heyecanlıyım kızım olucak🩷 Allah’ın izniyle ama bı yandan da ona yetebilecek miyim korkusu var ya iyi bı anne olamazsam çok endişeleniyorum kızlar var mı benim gibi olan
esmanur3406 happybusey maşallah canım 🧿 aynı korkular bende de var ama merak etme 30 yaşına da gelsek aynı korku yıne olacaktı o yüzden içini rahat tut millet ikinciye hamile 😂
Mutlusonsuzz esmanur3406 bende 6 Kasım’da 27 ye girdim 4 yaşında oğlum var şimdide 35+4 haftalık hamileyim 37.haftada 25 Kasım’da dogurcam inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰💙
fasulyetanesiii Ben ocak ayında 27 olacağım 2 buçuk yıldır evliyiz yeni denemeye başladık bu ikinci ayımız adet günümü bekliyorum bakalım allah hepimize sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin
esmanur3406 fasulyetanesiii ben de ocakta 27 oluyorum 💕 biz de 1,5 yıllık evliyiz yeni deniyoruz inşallah ikimizden de güzel haberleri bekliyorum mutlaka yaz