esmanur3406 Selam kızlar ben 26 yaşındayım 2 ay sonra 27 oluyorum. İlk gebeliğim için yeni adımlar atmaya başladım siz nasıl hissediyorsunuz ne kadar zamamdır istiyorsunuz tanışalım istedim birbirimize destek oluruz 🌸
demirrleydi_ esmanur3406 bende şuan 26 yaşındayım Şubat’ta 27 olucam ama bir fark var şuan kucağımda ikinci çocuğumu emziriyorum 22 günlük 😂🤩
siisu esmanur3406 bende 27 yaşındayım 6 bucuk yaşında oğlum var 9 haftalık hamileyim bence o kadar aradan sonra ilk gebelik gibi düşünebiliriz 🤭😂
Nur482482 esmanur3406 ekimde 27 yaşına girdim ilk bebiskoma 30 haftalık hamileyim🌸🎀 biraz stresliyim ister istemez yaklaştıkça bir muamma🥹 Bence anne olmak için harika bir yaş.. 27 yaş altı bana erken gibi geliyor, henüz kendin çocuk oluyorsun..
esmanur3406 Kızlar ben geç kalmışım gibi hissettim sizin yanınızda 😅 ben de korkuyordum acaba yapabilir miyim yeterınce büyüdüm mü diye 🤣
mgkmom esmanur3406 bende 26 yaşındayım bu ay için güzel haberi bekliyorum. İlk bebişimiz olucak inşallah 🌸🙏🏻
Nur482482 esmanur3406 bende 27 yaşında hamileyim şu an ve bende çok zor karar verdim millet 20 de doğuruyor valla ben bin kere düşündüm erken mi diye..
esmanur3406 mgkmom ben de aynı sizin gibiyim 26 yaş ilk gebelik için ilk adımı attım :) bat ne zaman sizin birbirimizle paylaşalım mutlaka 🌸
tazenne Ben de 27 yim. İlk bebeğim. 24. Haftadayız. Heyecanlı ve bir o kadar da tedirginim. Bundan sonra Allah’ın izniyle yeni bir hayatımız olacak. Ve asla eskisi gibi olmayacak. Bunun heyecanı ve biraz da korkusu var içimde. Ama bebişi dört gözle bekliyoruz🤭🥰 bu aralar psikoloji bu şekilde 😊😊
esmanur3406 Kızlar ben de 27 yasımda doğururum diye düşünüyorum bu ay ilk denememiz inşallah olmuştur ☺️ bu arada hafif grip başlangıcım var aferin cold away c ıbucould c gibi ilaçlar içtim az önce eğer hamileysem sorun olurmu sizce?💊
eed21 esmanur3406 sorun olur mu bilmiyorum ama ben hamileyken bilmeden alerji iğnesi mi vurulmuştum birkaç antibiyotik kullanmıştım. Sonuçta elimizde olmayan şeyler tabi dikkatli olmakta fayda var
eed21 Bende 25 yaşındayım 22 haftalık hamileyim hamile olduğumu öğrenince kendimi çok sorguladım. Ben hala çocuk gibi hissediyorum da 🙈
esmanur3406 eed21 o çocuk gibi hissetmek hiçbi zaman gecmiyo 27 olmak üzereyim onun geçmesini bekleme iyi yapmışsın sağlıkla kucağına al inşallah
dalyaluna35 27 yaşındayım 2 senelik evliyim, 6. Aydan itibaren istedik ancak tiroid hastasıyım tedavi olmam gerekti. 1bucuk yıla dogru hamile kaldim tekte oldu, 14+4te bebegimi kaybettim. 4 ay oldu, bu ay yeniden ilk kez denedik bat 21 bekliyorum 🌸