girlll travel bu pusetli port bebeli olanlar . Pusetini takip cikartiyorsun iskeletini topluyorsun falan. Biraz ağır ve büyük oluyor kabin boylara göre. Kabin boylarda direk bebek arabası yani üzerine puset takılan modeller de var. Genelde hafif olduğundan dolayı kabin boy tercih ediliyor ve fazla yer kaplamadigi için. Çoğu tek elle kapanabilme özelliğine sahip o yüzden daha kolay oluyor.
Ama mesela ben sahil kenari küçük bir ilçede yaşıyorum yollar parke taşı asfalt çok yok anca ana caddelerde. O yüzden kabinler çok sarsiyormus bu tarz yerlerde. Traveller süspansiyonlu olduğu için sarsmayi en aza indiriyor.
Arabamizda bagaj ve evde koyacak yer sıkıntımız yok o yüzden çok yer kaplaması önemli değil benim için.
Evimiz giriş katta merdiven vs gibi olmadığı için eve girip çıkarken de zorlanmiyorum. Hatta bazen balkondan bile çıkartıyorum arabayı bende oğlumla çıkıp içine koyuyorum 😄😄
Yani bu şartlar göz önüne getirilip travel ve kabin boy tercihi yapilmali 😊 mesela yer sıkıntısı varsa, arabanız küçükse, evinizde asansör yoksa merdiven varsa, yollariniz da asfaltsa kabin boy daha kullanışlı olabilir size 😊