Arimimi Kızlar kargom geldi bugün açtım yorumlara bakıp kabin boy almıştım travel sistem ağır diye tam bir hayal kırıklığı yanlar çok açık tentesi çok kısa giç konforlunda değil bi dünya para iade edip yenisini aşsam 2 haftaya yetişirmi lütfen memnun kaldığınız arabaları yazarmısınız
Iremsel_ Arimimi kraft Kenya i size aldık yengem ve arkadaşım kullanıyorlar çok güzel kullanışlı bence bak derim
girlll Bebek arabası ve puset ben de araştırıyorum, baktığım modeller genelde 20-25.000₺ arası ama bu kadar para verilmeli mi kararsızım. Tecrübeli annelerin fikirlerine çok ihtiyacım var 🥲
bebeklerim__ girlll bence kullanışlı olsun az kaliteli olsun o kadar para verilmez diye düşünüyorum. Oğlumda kalan bebek arabasınu suan kızıma da kullaniyorum
Lavista girlll inanın 20-30 bin verilmesine hiç gerek yok. Cybex, chicco, kraft gibi markalar kullanan biri olarak söylüyorum bunu. Bu fiyatların çeyreği kadar gayet kaliteli bebek arabaları var.
myangelson girlll bence gerek yok. Ben gittim joell aldım trendyoldan travel sistem gayet memnunum. Ben aldığımda 4800 TL ydi. Oğlum 8 ay 20 günlük gayet iyi kullaniyoruz. Deniz kenarina kumsala bile giriyoruz arabasiyla 😄😄 O kadar para vermeyi çok gereksiz buluyorum. Zaten belli bir süre sonra arabaya binmek istemiyorlar. Bulunduğunuz şehire göre şartlara göre travel değil de kabin boy alınabilir ama dünyanın parasını vermeye hiç gerek yok benim düşüncem.
Nzlnzlll Arimimi bende ondan aldım etrafımda kullanan herkes çok memnun olduğu için. Yani kabin boy ve hafif olduğu için travel gibi özellik beklenmemeli bence.
bebeklerim__ Arimimi aaa icine sinmediyse iade et bence. Eger doğumuna iki hafta varsa zaten ilk başta bebek arabası kullanılmıyor ki
sudeli4 Arimimi ilk çocukta prego mios almıştım çok memnun kalmadım sorun yaşadık bagi neo almadığıma çok pişmanım kardeşimle aynı zamanda aldık daha kaç çocuk eskitir yani ben şimdi yeniden hamileyim diğer arabayı 2. Çocukta kullanmamız imkansız bagi alıcam bu kez
kizmizimavi sudeli4 ben de ilk cocugumda prego mios kullandım hala daha sapasağlam kullanılan arabanın gezdigi yerlerle ilgili olabilir mi? Şimdi 2. Cocugumda da aynı arabayı kullanmayı düşünüyordum. Siz nasil bir sorun yaşadınız, biz de sorun yaşar mıyız diye bir düşündüm bu yazınıza… Aciklayabilirseniz ben de seçenekler oluşturmak istiyorum kendime. Teşekkür ederim şimdiden
sudeli4 kizmizimavi bizim tekerlerde esneme ve dönmeme sorunu oldu sonra arabanın bu demir Mekanizmasında bi iki vidası çıktı garantisi ile görüştük Adana da yapılıyormış gönderdi ilgilendiler vs sonra komple arabanın iskelet sistemini değiştirmişler sadece kumaş kısımları bize aitti Tamiri mümkün olmayınca yeniledik vs dediler ama bu kez daha çok sorun yaşadık gıcırtı ses arabada Esneme vs derken gerçekten bin pişman olduk 2023 nisanda doğdu çocuğum bizde 3 5 ay öncesi almıştık Ama berbst yani biz hiç memnun kalmadık malesef oysaki ben açılıp kapaması çok ağır olmayışı pratikliüini çok sevmiştim hüsran yani şu an ki Halini asla güvenli bulmıyprm 2. Bebekte kullanmam
Lavista Chicco lite way çok sağlam ama katlandığında baston şeklinde oluyor. 3 çocuk büyütmüş ve birçok pahalı marka kullanmış biri olarak söylüyorum e bebekten aldığım baby plus coupe modeli hepsini ezip geçti. Fiyatı da çok uygun, hem sağlam hem hafif.
Baklavaseverim Arimimi Kraft boston çok konforlu travel de kraft lima kullandım o da çok rahattı ama kraft bostonun sürümü çok rahat ben de cybex pock it almayı düşünüyordum ya da libelle katlanınca yer kaplamıyor diye ama bilemedim şimdi
kizmizimavi sudeli4 yaaa çok talihsizlik yaşamışsınız… Bu yorumunuz için teşekkür ediyorum olası bir sorun yaşarsak hemen çözebilmemiz için ben de yeniden bir travel sistem araştırması yapayım 🙏🏻🙏🏻
sudeli4 kizmizimavi rica ederim herkeste olmamış başka bi postta bi arkadaş da mios almış çok memnunum diyordu vallahi Benm ki şanssızlık oldu garantiye gidince komple o demir mi deyim iskelet Sistemi mi deyim o değişince daha düzen tutturamadık Malesef . Garanti sistemi güzel işliyor ama firmayı direk aradım ben aldığım yerle uğraşmadım e bebekten almıştık firma daha hızlı çözüyo bir kod veriyo hemen kargo yaptık ücretsiz 20 güne filan gelmişti ama esneme tekerde dönmeme sorununuz yoksa bi bebegimdsha götürür gibi