akgull Kızlar allah aşkına şu zıkkımı nasıl bıraktınız psikolojik değilde böyle daha şunu yaptım bıraktım diyeceğiniz birşeyler var mı hergün gece kesin bırakılan diyorum sabah ilk işim sigara yakmak oluyor
mervein14 akgull ilk gebeliğimde de şimdide ben direk kafamdan siliyorum zorlanmıyorum aklıma bebeğime zarar verme ihtimali Geliyor vs 2. Gebeliğimi öğrendiğimde hemen bıraktım hala içmiyorum inşallah bırakırsın
Seymabyrm akgull kafamdan artım direkt bebeğimi düşünüp bide mide bulantılarım başlamıştı iqos kullanmaya başlamıştım oda çok midemi bulandırdı
cevirmenanneee akgull ilk gebeliğimde bırakamamıştım doktorumda sağolsun stres yapma azalt demişti şuan ikinciye gebeyim tuhaf bir şekilde hiç aklıma gelmiyor içmek normalde sabahları gözümü açar açmaz kahve sigara içen insandım ne kahve ne sigara istemiyor canım. Ha hiç mi içmiyorum? Maalesef içiyorum hala ama öyle 2-3 günde 1 tane veya 2 tane anca oda ortamda muhabbet vs olunca
unlu0801 akgull sigarayı süte bandırıp kurutup içip bırakanlar var çevremde isterden deneyebilirsin benim gebelikte midemi bulandırıyordu o şekilde bıraktım
akgull mervein14 coook istiyorum henüz bulantım koku hassasiyetim falanda yok inan olmasını istiyorum belki tiksinirim diye çok hayranım direk bıraktım diyenlere
mervein14 akgull benim biraz kafada bitirirken psikolojik tiksindiriyorum galiba kendimi. İçmeden önce ay şimdi midem bulanır falan diyorum cidden içesim gelmiyor. Belki o zamanlarda bırakman kolay olur inşallah bırakırsın
ayseay08 akgull direk bıraktım inşallah sende bırakırsın iyy kokusu bile midemi bulandırıyor nerde kaldı içmek
[silindi] cevirmenanneee çocuğunuz kaç Kilo doğdu ? Ben sigara kullanmıyorum ama genelde kullanan annelerin bebekleri düşük kilo da doğuyormuş o yüzden sordum 🌸
beautymom Ben hamile kalmadan önce kullanıyordum 1 paket bitiriyordum öğrenince çocuğumdan daha önemli değil dedim annem bana hamileyken sigara içenlerin arasında durduğu için astım oldum şuan nefes almakta zorlanıyorum bunu çocuğuma yapmıcam hastalıklı olmayacak diye kendimi frenliyorum
beautymom akgull hiç destek aldın mı cnm bana sağlık ocağındaki ebe bırakamazsan seni bıyere yönlendireyim demişti unuttum ismini
elvannnn44 Bende asla bırakamıyorum ya, ilk öğrendiğim zaman bırakmıştım, 3. Aydan sonra tekrar başladım, saçma sapan bişey. Doktorum azalt bari dedi, 6-7 yi geçmemeye çalışıyorum ama kahretsin
Yaswinn Bulantılarım vardı gebeliğin başlarında ama kusturmuydu hep sanki ağzımdaydı. O süreçte sigaradan nefret ettim asla içemedim
akgull unlu0801 evet duymuştum bunuda ben içmiyorum resmen yiyorum valla canım ama deneyeceğim yarın sabah
happybusey akgull bak canım ilk gebeliğim öğrendiğim an ben napicam nasıl birakicam dedim 10 yildir aktif günlük 1 paket sigara içen biriydim öğrendiğim anda hep bebeğime kötü bişey olur birakmazsam ona zarar vermeye hakkım yok diyip tiksinmek için çok dua ettim çok şükür de öyle oldu 🙏🏼1 hafta içersinde 1 paketi 5 adete indirdim sonra onlari 5 güne böldüm ve o bebeğime zarar verme düşüncesi hiç çıkmadı aklımdan sonra bı baktım bidahaki hafta içmedim ♥️🥰sende bu şekilde yap başka türlüsü çok zor
nrlily İlk başlarda azaltmaya çalıştım. Hiç bir zaman ben sigarayı bıraktım demedim. Bıraktım demek psikolojik olarak beni strese sokuyordu çünkü. Çantamda da hep vardır sigara dayanamayacak durumda olursam içeceğim diyorum kendime. Sonra zamanla sigara ihtiyacım azaldı günde 1 tane içmeye başladım. Sonra haftada 2 3 derken şimdi sadece arkadaşlarımla oturup sohbet ederken içiyorum. Hala bıraktım demiyorum ama hiç içmediğim haftalar oluyor. İçsem de 1 2 işte
kuloglu Ben öğrenince bıraktım direk ama destek alan bir arkadaşımdan şunu duymuştum. Son paketini içerken sigara yaktığında başka hiç bir şey ile ilgilenmeyecekmişsin. Telefon, sohbet, kahve. Otur sigaranı iç tek başına ve kalk demişti
eeminess akgull gebelik testi verip hastane bahçesinde son bi sigara içeyim pozitifse içmicem zaten dedim. Test sonucunda pozitif görür görmez resmen tiksinme geldi 6 aydır kokusunu bırakın içilen ortamdan geçerken bile iğreniyorum. Psikolojik sanıyorum benim durumum.
kubrakurull 6-7 haftalar arasında bende günde 2 tane ile sınırlamıştım ama hiç içmek istemiyordum sonra birden bulantılarım olmaya başladı ve suan kokusuna bile tahammülüm yok yolda yürürken içenlerin kokusu geldiğin de bile iğreniyorum ben nasıl içiyormuşum bunu diyorum ve çok rahatladım inşallah doğumdan sonra da başlamam