ozgeoner Asmintekin canım doktorun dediğini ciddiye alma sana şaka yapmış yani zaten yüzde elli erkek yüzde elli kız başka ihtimal yok
seher_3590 Asli676881 canım benimde tam tersi oldu hesaplamalar cinsiyet tahmincileri hep erkek dediler doktorum kıza benziyor dedi kaldi öyle detayliyi bekliyorum🫠
babylove_33 edaabykl hmm olsun ya bari yanılma olmaz bana 13 de söyledi ama yedim bitirdim kendimi doğrumu acaba diye
edaabykl babylove_33 yaaa ne çıktı cinsiyetiniz bendde merak ediyorum bi oglum var bitanecikte kizim olsa ama sagliklo olsunda onceligim gerisi nasip
babylove_33 edaabykl bana 13 hafta 2 günlük iken erkek net olmamakla birlikte daha gitmedim perşembeye randevu aldım umudım pek yok inş hayırlı bir erkektir 3 kız annesiyim ☺
Asli676881 @ruzgar21 @esralgn @imaramm kizlaaaaaaar ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️kizim oluyor kiziiiiim🥰cinsiyetinede baktim kiz bayada sağlıklı😍
imaramm Asli676881 ya maşallah sağlıkla kucağına al 🙈💖 cok mutlu oldum 🥰 buradaki tahminler je yöneydi
esralgn Asli676881 ahahhah demiştim ben diye hadi gözün aydın 😂 bi kendime tahmin edemiyorum herkesinki doğru çıkıyor hahah
imaramm Asli676881 Bacım senin bu hamilelikte cildin bozuldu mu baya 😁 kendime yer yapıyorum bende kız istiyorum ya 😆😆
evrenil QueenBahar_ inşallah öğrenince yazacağım erkek hissediyorum aslında ama bilemiyorum erkek bebekleri daha fazla severim normalde o yüzden de olabilir🥳🥳