imaramm esralgn ilk relax ya ne olursa olsun 2. De diğerini de tatmak istiyor, defteri kapatmak istiyorsun 😂
esralgn Asli676881 bendeki herşey erkeğe çıkıyor bende diyorum belki göstermedi vs bazen 7. Aylığa kadar bile yanlış tahmin olabiliyor
Asli676881 esralgn sende bana kiz demişdin))) yok ben Azərbaycan da yaşıyorum bizde 12de yolluyorlar detaylıya skiringde yapacaklar ne
esralgn Asli676881 hımmm burada detaylı ultrason 20 . Haftalıkta başlıyor ama doğru olan böyle çünkü büyüyor ya organlara bakıyorlar iyi görmek için iyi bir hafta .. 12 haftalarda burada down sendromu ultrasona bakıyorlar
Asli676881 esralgn evet ultrasona da … birde diyorlarki sağ yanin ağıyorsa erkek sol ağrıyorsa kiz ..brnde hep sol oluyor
sarumi Asli676881 bu dogru cıkmıyor galiba ya sağ sol tarafın ağrıması ama bebk sağ tarafta mı sol tarafta mı o etkiliyormu bilmiyorum
esralgn imaramm bunu bende duymuştum böyle olursa kız diyorlardı ama bende de belim ağrıyor erkek olması lazım 😂 bence bunlar hurafe yoksa kafayı yeriz neden bu kadar erkek belirtisi varken kız dedi en iyisi düşünmemek randevu gününü beklemek
esralgn sarumi belirtilerin hepsi erkek ama doktor kız dedi ultrason görüntüsü iyi bir görüntü değildi bu yüzden kimse bişi diyemedi
sarumi esralgn bendede görüntüler cok iyi değil devlette öyle oluyor genelde ya belirtilerim genelede kız ama birkaç kişi erkk dedi inşallah kız olur 😍
edaabykl imaramm bende baskasina tahmin ediyorum kendiminkini benzetemedm biseye oglumdan cok farkli sadece erkek cikarsaaaa artikkk😂 11+5 burda bugin 13 haftalik oldum 😂