kubos_ Gulo06 bizde 38+0 olduk bugün son 14 uygulamaya göre. Ama 3 gün önce bebek kanala inmiş doğumun çok yakın her an doğurabilirsin dedi doktor😁🩵
Beyza_35 Gulo06 38+2 deyiz bizde normal doğumu bekliyoruz salı günü doktora gidicez, sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🌸🤍
Papatyaaam1 kubos_ kanala ındıgını nasıl anlıyoruz ya kimi dıyokı karın düşüyor benım dusmedı mesela ama ellerını ayaklarını ben sureklı vajınamda hıssedıyorum birde kasılmalarım sıklaştı bu ara
Pitircigin_annesi 38+1 sabah doktor kontrolüm var . Ağrılardan uyuyamadım bakalım ne dicek . Bacak bel ağrısı karnımda agrıyor biraz ama ilk gebelik ben hiç bişi anlıyamıyorum 😂 doğum agrısı olsa doktor anlarsın demişti ondan rahatım 😃
mozen Anneler bişey sormak istiyorum ben dr gıttım ve doğum pozisyonunda dedi. Bu kanala ınmıs mı demek yoksa ıkısı farklı şeyler mı?
Tivitininannesi mozen farklı, pozisyon almak baş aşağı dönmek demek, dönd0kten sonra doğum yaklaşınca da kanala girince göbek alçalıyor mide ve ciğerler rahatlıyor mesaneye baskı artıyo 💚
mozen Tivitininannesi 1 haftadır çok rahat nefes alıyorum ve kuş gıbı hafıfledım idrar arttı sadece. Ama dr hıc kanalda falan demedı bende buradakı annelerden duyunca merak etmıstım 🍀
Pitircigin_annesi Rojda09 iki hafta dediler ama ben eğer çıkarsam başka hastaneye gidip farklı cihazdan ölçüm yaptırıcam ☺️