brc0607 Mamiko_2020 ay gerçekten öyle oluyor ya 😆 uzandığımda tekmeleyerek kendini hatırlatıyor ama geliyorum diye 😃😃
kartanesi___ brc0607 @7213 gelin aynı gün doğuralım😂ben 14 şubat dedim ama eşimin kız babalılığı tutmuş o gün ona gelen hediyeler kız arkadaşlarından doğum günü hediyesi mi yoksa bir erkekten sevgililer günü hediyesi mi nasıl anlayacağım ben diyor🤣
brc0607 Busranur_mnts benimde öndeydi ama 3 hafta sonra yukarı çıkmış zamanla o yukarı çıkar daha çok hissedersin merak etme 💭 🙂
senos15 brc0607 bişey dicem 99 a kadar hızlı hatta 2. Trimester jet hızıyla geçiyor ama son 1 2 ay o kadar uzun sürüyor ki hazırlıklar bitmiyor kocaman göbekle 1 gece bile geçmiyor 😅😅😅
irmairma Busranur_mnts önde mi arkada mı ben hissetmiyorum onu doktor mu söylüyor sağlı sollu ya da göbek deliğimde hissediyorum sadece
Busranur_mnts irmairma plesantayı doktor söyler canım onu zaten hissedemeyiz ben göbek deliği kısmında hissetmedim hiç plesentadan dolayı büyük ihtimalle genelde solda arada sağda oluyor hareketi
7213 kartanesi___ 🤣🤣 ayy inşallah 38li haftaları görürüz yaa . Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin