brc0607 Evettttt o meşhur postu açmak banada nasip oldu son 99 kaldı korkmaya başladım ufacık 😅🥹sizde durumlar nasıl bakalım şubatı bekleyen annelerim 😁
Hatnbnr brc0607 benimde 98 oldu şimdi bende de korku başladı Allahım sağlıkla kavuştursun bebişerimize 🥰
dilaraacet brc0607 bizimde son 99 inşAllah ne ara olduk anlamadım bende inşAllah 99 da çabuk geçer :)
brc0607 Dgkfj5 şubatın 7 gibi alırlar bence 2.sezeryan olacağı için 40 hafta beklemiyorlar bekleseler 21 şubatlara geliyor ama erken alacaklarını düşünüyorlar 😌 sağlıkla gelsin. Bebişler 🌺
Mamiko_2020 Benimde 101 gün 🥹2.olmasına rağmen çookk fazla heyecan ve hevesim varrr doğsada günlerim iki kızımla güzelliklerle geçse diyorum 🥲🥰
brc0607 Mamiko_2020 bende sizin gibiyim hamileliği öğrendiğimden beri aklımda doğum var ama zaman su dan bile hızlı geçiyor hiç bişey anlamadım 😆
brc0607 Dgkfj5 ❤️ sağlıkla kucağınıza alın inşallah bence ilk hamilelikde daha iyi 😌 su gibi doğumunuz olur 🙏
brc0607 kubos_ ahh o her anlar 🤣 ansızın geliyor ama daha iyi sanki anlamadan bebiş kucakda oluyor benimde oğlumda öyle oldu 35 haftada suyum geldi anlamadan oğlum kucağımdaydı ♥️ sağlıkla gelsin 🙏 inşallah
brc0607 DuruDefne_mommy buraya kadar bile nasıl geldik anlamadım😅 geçer inşallah 🙏 sağlıkla alın kucağınıza bebişinizi ♥️
Mamiko_2020 brc0607 inanın 2.de bende anlamadım ya 😂Hatta evle kızımla ilgilenmekten unutuyorum hamileliği.ilk kızımda 3 haftaya bir kontrole giden ben bunda resmen 5 haftaya bir gidiyorum düşünün yani 😅