Daisyy000 Blueeberryy Ya benim halamin patladı. Evini görünce şok geçirdim. Mutfak tezgahı kırılmış,ocak komple kırılmış tavan vs heryer yemekti. Ondan beridir çok korkuyorum
Bimiyendis dilaradoyan aynen ben de öyle, ama bu düdüklü gerçekten çok iyi. Hem anneme hem kv ye aldık. İkisi de çok memnun 2 yıl oldu alalı. Ben de hiç korkmadan kullanabiliyorum
dilaradoyan Bimiyendis karaca perfect pink almıştım ben hiç memnun kalmadım o düdüklüden mesela kapağı tam kapanmadı hep akıttı yanlardan bir süre sonra. Sonra tefal clipso+precision aldım ondan çok memnunum bende
demirrleydi_ Daisyy000 düdüklüden o kadar korkuyorumki senin başlığı patlama garantili diye okudum 😂😂 çevremde fissler kullananlar var gayet memnunlar canım sen yinede güzel bir araştırma yaparsın
Bimiyendis dilaradoyan yok yok zaten ben tek bu modeli öneririm Karaca’nın. Yıllardır tanıdığımız satıcı da demişti bu modelden başka Karaca’nın ne düdüklüsüne ne de elektrikli ev aletlerine yanaşmayın diye 😅
daisy__ Daisyy000 çok amaçlı pişirici diye geçiyor elektrikli düdüklü yazın çıkıyor bende Karaca vardı memnun kalmadım kumtel aldım gayet memnunum her türlü yemeği yapabiliyorsunuz