Daisyy000 Kızlar düdüklümün miladı doldu, bugün anormal sesler çıkardı kullanmaya korkuyorum,yeni alacağım öneride bulunabilir misiniz maksimum 10bin olursa iyi olur
dilaradoyan Daisyy000 yeni nesil kapakların çoğu buharı tam boşaltmadan açmaya izin vermiyor. Eski tip bende kullanamıyorum korkuyorum. O yüzden yeni nesil kapaklılardan almıştım
Daisyy000 Şikayetvar.comda patladığı şikayetleri ve görüntüleri var ondan emin olamadım ,o fiyatı hakediyor mu emin değilim :( @Nihan87 @LadyX @adatuna
medelas1 Fissler vitavit premium aldım çok memnunum havasını boşaltmadan kapak açılmıyor ve ömür boyu garantili. Zaten açma tuşuna bassanızda hava boşaltma yapıyor bitmeden açmıyor.6- 7 dk da patates haşladı yani çok memnunum. Bide bu vitavit premiumun farklı seviyelerde yemeğin hassasiyetine (sertlik/hızlı pişen/yumuşak vb) göre pişirme ölçümleri var ve buharda pişirme özelliği var eğer iyi bir şey istiyorsanız tavsiye ederim
asya0601 Fissler 7 sene önce almıştım hala hemen hemen her gün kullanıyorum taş gibi ve işimi inanılmaz hızlandırıyor
Bimiyendis Daisyy000 fisshler tabiki, alternatif olarak karaca quick and safe serisi. Düdüklünün yanına yaklaşamayan ben bu 2sini korkmadan kullanıyorum
dilaradoyan Bimiyendis karacanın bütün ürünleri leş ya. İyi diye zamanında her şeyimi Karaca aldım hepsinden de pişmanım ☺️
Bimiyendis dilaradoyan aynen ben de öyle, ama bu düdüklü gerçekten çok iyi. Hem anneme hem kv ye aldık. İkisi de çok memnun 2 yıl oldu alalı. Ben de hiç korkmadan kullanabiliyorum
Blueeberryy Bende tencere takimiyla beraber vardi aryildizin kapagi acilmiyo icindeki hava cikmadan ben korkardim ama ben bile alistim😂
Daisyy000 Blueeberryy Ya benim halamin patladı. Evini görünce şok geçirdim. Mutfak tezgahı kırılmış,ocak komple kırılmış tavan vs heryer yemekti. Ondan beridir çok korkuyorum
kizmizimavi Daisyy000 schafer da bir modelinde bu garantiyi veriyor ben çok korkuyorum diye annem hediye etmişti bana patlamama garantili modeli ama isim olarak bilmiyorum. Schafer üzerinden arastirabilirsiniz isterseniz