Miracle_1 Pcosda hep pik mi olur testler ya kaç gündür pik gibi görünüyor anlam veremedim önceden daha silikleri görüyordum
Busranur_mnts Miracle_1 pcosta lh yüksek olabiliyor o da etkiler testleri bana doktorum kullanma gerek yok demişti hormon değerlerim yüksekti zaten
Kelebekkkk34 Miracle_1 bende pcosum canım benimde aynı pike yakın çıkıyo lh yüksek ve bu testlerde lhyi ölçüyo o yüzden bıraktım ben ovulasyon testlerini. Yapma bence boşuna strese girme
orkidemm_ Miracle_1 ben pcostum ovu testi ile gebe kaldım ama benim adetlerim vs düzenliydi öyle değerlerim yüksek değildi sen bi gebelik testi yap
Miracle_1 orkidemm_ yaptım canım sabah ama çıkmadı sonra bidaha bakmadım kaset test yaptım ama böyle 5 gün de koyu çıkması ilginç geldi
zehra0505 orkidemm_ merhaba bende pkos var ama düzenli regl oluyorum bebek istiyoruz ovulasyon testinde hangisi önerirsniniz
Miracle_1 orkidemm_ @nurr19 @penbe_karisi Sabah yapıp evden çıkmıştım geldiğimde silik çizgi var gibi geldi ama çok baktım resimde istediğim gibi çıkmadı siz bişey görüyor musunuz
orkidemm_ zehra0505 valla ben hepsi buradadan en ucuz olanı almıştım bence hepsi aynı işlevi görüyor strip daha iyi ama daha kolay
nurr19 Miracle_1 Kaset testler çok geç çıkarıyor erken gebelik denesen. Benim kaset testler daha yeni gözle görülür halde
Miracle_1 Kelebekkkk34 haklısın galiba pcos da böyle olmaz diyolar ama şuan Duphaston kullanıyorum onun etkisi olabilirmiş