Sirinanne1 Sizdenbirii1 haraketlerini takip ediyorum bi sıkıntı yok şuanda. Sancının düzenli gelmesi önemli olan sizin sancılarınız nasıl bir sancı
Meral_63 Kubraa06 bacım iki gündür benim de sancım var ama ayağa kalkınca geçiyor hemen 32 haftalık oldum
Kubraa06 Meral_63 siz yinede dinlenin biraz daha beklesin mutlaka doktora gidin önlem amaçlı ilaç verir en azından
Sirinanne1 Yalancı sancıdır canım bende yaşıyorum onu gerçek doğum sancısı zaten belli ediyor kendini içini ferah tut oyüzden
Papatyaaam1 Sirinanne1 yok kuzum yapmadım ama bugün normalden daha fazla kasılmam oldu daha deminde ınanılmaz bır bel ağrısı arkasından kasılma oldu beklıyorum suan bısey olursa gıdıcem hastaneye
senem0987 Kızlar nst de sancını çıkınca hissediyor musunuz ben 35+0 dayım bugüne kadar hiç sancı hissetmedim var mıydı onu da bilmiyorum
Hatice1407 Kubraa06 merhaba bende 35 haftalık hamileyim ve çok şiddetli sancım var, 36 . Haftada doğum yapınca küveze aldılar mı bebişi
Sizdenbirii1 Hatice1407 doktor bişi diyo mu bu durumda yarın gidicem nst için en son doktorum 37 ye kadar beklemeye çalışalım diyo ama sanki her an doğum olcak gibi hissediyorum