kizmazzz Canım öncelikle çok geçmiş olsun yeni gördüm yazını Rabbim Bir daha yaşatmasın çok Zor bir durum,, ama Allahtan ümidini kesme hep iyi düşün ki iyi olsun aklına kötü şeyler getirme benim 3. Gebelik iki kızım da çok şükür rahat geçti tabi kusma falan hariç bunda o kadar kötüyüm ki rabbim inşallah sağlıkla alırım kucağıma korkmuyor değilim 42 gün âdet gecikmesi ile gördüm bebeğimi ama bilmiyorum normal dedi doktor şöyle ben o adet gecikmesinde iyice piskolojim bozulmuştu ağlıyordum doktora gidiyorum bişey yok görünmüyor dedi ama takip edelim dedi görünmezse dış gebeliktir benim daha da moralim bozulmuştu gerçekten Allah’tan ümidimi kesmedim çok ağlıyordum Allah’ım nolur sağlıklı olsun bı sıkıntı olmasın dedim hergun dua ediyordum sıkıntı beta çok yavaş ilerlemesi ondan korkuyordum ve en son kan verdim betam1000 üstü çıktı doktor dedi görünmesi lazım bilmem ne falan haftaya tekrar gel dedi ben o bir hafta boyunca kanama ağrı öyle böyle değil ve bir haftayi doldurmadan koştum hastaneye dış gebelik tanısı koymuştu sonra gittim hemen muayene etti ve dedi bebekte gözüküyor kesede gerçekten Rabbimin mucizesi ağladım çok ağladım sevincimden Allah’ım dedim sana. Şükürler olsun gerçekten Allah’tan umudunu kaybetme canım Allah’ın dediği olur rabbim bizden en iyisini bilir gerçekten rabbim gönlüne göre versin inşallah canım uzun yazdım hakını helal et belki faydam olur 🫶🥹