Drusnm2 Sudedemirer öneriyorum evet sonrası çok çok kolay . Hatta doğum anı da kolay . Ama tam açılma olana kadar çekilen sancı gerçekten zor
coffeeholic Sudedemirer Özel Rami Hastanesi dr.Nehir Bayram ☺️ ben 2022 de savd yaptım nasip olursa temmuzda tekrar canım doktorumla 2ssvd yapıcam 🥹
Sudedemirer coffeeholic ücreti ne acaba 26. Haftamdayım napıcagımı blmiylrum gittgim hastane kapandı bir anda zeynep kamile gitmeyi düşünüyordum şimdi sizde burayı önerince acaba orasımı olsa dedim bilgi verirmisiniz acaba
coffeeholic Sudedemirer ssvd 60bin. Muayene ücreti 2 bin sgklı 2300 sgksız. Ben Pendikten gidiyorum sırf Nehir Bayram için 🙈
relaxwoman Ben şuan hamile değilim ama ikinci ebbegim olursa ssvd Zeynep kamilde denemek istiyorum özel ücretler de bir hayli artmış. Zeynep Kamil öneren yok mu ?
Bebegimlee relaxwoman ben şu an gidiyorum herkes çok memnun doğum yapmadım ana genel anlamada memnunum
FKA Drusnm2 hayırlı olsun sağlıcakla büyütün inşallah sezaryen dikiş yeri kalınlığınıza baklımışmıdı hiç?