Siyahbeyaz_ ay kizlar çok heyecanlıyım aslinda bu ay korunuyorduk. Çocuk düşüncesinden uzaklaşmak için. Adetime 5 gün var. İnşallah kuruma değildir. Gerçi birkaç gündür tatlı bulantılarim var 🍀 tek ben görmüyorum dimi😅🙊
rabiabass Siyahbeyaz_ prezervatif %97 koruma vermiyor mu nasıl oluyor korununca bende prezervatifle korunuyordumda 😂
Siyahbeyaz_ busu1 ama 20 dakika sonra oluştu hatalı olabilir mi? Dün yaptığım da zor görünen siliklik vardı bugün de böyle çıktı
busu1 Siyahbeyaz_ Awoxta zaten çok zor gözüküyor bende de yansıma gibiydi birkaç kere yapıp çıktıysa bi kan verin🌸
asenazeynep Siyahbeyaz_ canım var gibi gözüküyor bence iki güne ilk idrarla tekrarla, bir de 20 dakika biraz uzun bir süre sanırım🌸Ama inşallah vardır da gönlünce olur herrr şey☺️
Lovebaby27 Siyahbeyaz_ canım bendede çıktı koyulaşma olmadı kuruma verdi inşallah seninkisi kuruma değildir vardır ☺️
Siyahbeyaz_ Lovebaby27 inşallah kuzum silik çizgi vardı yaptığım da bunda koyulaşma var ama 20 dakika da anca belirginleşti
Siyahbeyaz_ busu1 gecikmeyi beklicem geçen ay falan teste çok harcadım. Pazartesi gününe randevu aldım kısmet artik
Lovebaby27 Siyahbeyaz_ geçikmeyi bekle ben hergün yaptım aynı çıktı koyulaşma olmadı dur resmini atayım benimkinin
Siyahbeyaz_ Lovebaby27 kurudktan sonra kırmızı şeklinde kaldı kuzum. Kuruma olmadığıni biliyorum sadece hatalı olmasından korkuyorum