vanilya_kokusu_ dedimolabilirrr işte ister istemez bazen değerler düşüp çıkıyor bence her iki ayda kan alınması lazım
dedimolabilirrr vanilya_kokusu_ bence de ve bebek büyüdükçe annenin değerleri bitiyor zaten. Son aylarda özellikle tahliller sıkılaştırılmalı. Benim bi arkadaşım sırf doktoru tahlil istemiyor diye değiştirdi haklı olarak
vanilya_kokusu_ dedimolabilirrr evet doğru vala bende değiştirecm mecbur sürekli halsizim baş ağrısı sürekli var ,🤦🏻
myangelson vanilya_kokusu_ hayır her ay bakilmazdi. Riskli gebe olduğum halde. En fazla 2-3 kere vermisimdir. Ama idrar bakilirdi hemen hemen her kontrolde
vanilya_kokusu_ myangelson bennim idrarda bakmadı hata iki defa gidince Dedim yanmam var idrarda dedi ilaç yazwcsm bakmaya gerek yok ama bakması lazım di
myangelson vanilya_kokusu_ genelde ilaç veriyorlar ama bakılması lazım evet bende bakarlardi öyle verirlerdi
Sibel_72 vanilya_kokusu_ cinsiyetin öğrendiniz mi bende devlete gidiyorum 21 haftalık olduk hala bişi demiyorlar özele gitmeyi düşünüyorum artık bende pazartesi günü
vanilya_kokusu_ Sibel_72 eşimi bekliyorum özele gidecem hala bilmiyorum net kıza benziyor dedi sadece
myangelson vanilya_kokusu_ tabi öyle şikayetler varsa bakılması lazım ya. Bende herhangi bir şikayet yoktu sadece çatı ağrısı olurdu onda da magnezyum kullanirdim
tahamommy vanilya_kokusu_ bende sadece 8. Haftada ve 20. Haftada verdim birde 30+ larda alıyor sürekli vermeye gerek yok ki zaten sağlık ocağı rutin olarak çağırıyor. Ekstra bi şikayetiniz varsa tabi değerlendirmeli
tahamommy vanilya_kokusu_ eline yapışcak sanki öyleyse değiştir tabi hiç denk gelmedim allahtan öyle doktora
vanilya_kokusu_ tahamommy kız geçen dedim idrarim yanıyor bana dedi ilaç yazacam sana folik asit yazmıştı ya resmen delirdim