penbe_karisi vanilya_kokusu_ bı gittt bakalım sendekiiii de sabirrrr maşallah sana 🤣ben şimdiye elli kere gitmiştim
vanilya_kokusu_ penbe_karisi sjsjsj tamma aşkım yarın sabah gidiyoreee birsz kalbim hızlı hızlı atacak ama idare edecez 😂
Esma006 vanilya_kokusu_ aslında evet önceki gebeliğini bildiği için devam etmen mantikli olmuş ama iki yere takipli git
GencbirAnne_1 vanilya_kokusu_ Valla canım sağlıkocağında her ay veriliyor galiba gebe izleme giderken yine istediler cuma vericem. Onun dışında bir iki kez devlette kan verdim. Senle haftamız günümüz aynı kız bu arada yeni farkettim 😂
bluemom24 Ya devlette sürekli istiyordu doktorum bi kaç sıkıntıdan dolayı özele geçtim , sadece vitamin yazıyor 27 haftalık oldum hiç bakmadı en son devlette verdiğim sonuçlara baktı 10 haftalık falandım
vanilya_kokusu_ bluemom24 bende valla özele gidecem artık.dogumu devlete düşünüyorum sadece oda sezeryan.diye ilkini de orda yaptım.guzel.gecmişti
Meri3220 vanilya_kokusu_ epey zaman olmuş siz sağlık ocağına gidin gebelik kanı verin benim doktorda almıyordu bizim aile hekimimiz her kontrole gitmeden 2-3 gün önceden gel kan ver dr öyle gir hemde kolaylık olur sana doktoruna da söylersin bakar demişti bende en son eylülde vermişim bugün tekrar verdim kontrolüm var. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
vanilya_kokusu_ Meri3220 teşekkür ederim canım 🙏🏻 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım evet epey zmana.oldu sürekli çarpıntım var acaba dedim değerlerim mi.dusmus.nefes.alamihorim
anneoluyorummm103 vanilya_kokusu_ benden 2 kere alındı geçenlerde de ben sağlık ocağına gittiğimde kan verdim ama daha doktoruma göstermedim
vanilya_kokusu_ bluemom24 özel de ki dokror bizim diyo gelmeden önce sağlık ocağına verin kanı sonra gelin ama tansiyona bakmıyorlar gerçekten
dedimolabilirrr vanilya_kokusu_ ilkte kolastaz yüzünden (karaciğer enzimlerinin yükselmesi, kaşıntı) doğum yapınca hamile kaldığımdan beri her ay kan+ idrar verdim canım. 33den sonra da iki haftada bir dedi o şekilde veriyorum.
vanilya_kokusu_ dedimolabilirrr işte ister istemez bazen değerler düşüp çıkıyor bence her iki ayda kan alınması lazım