Esma006 benberyy 12 nin üstüne 15 gün ekle ayın sonu canım eğer kalmazsan gebe kalırsan da zaten olmazsın 30 fln
benberyy Esma006 kiz ozaman 27 oluyor hshdhd iste bazısı 14 koyun bazısı 15 diyor oyuzden bilemedim de bakalimmm
Lavin08 Esma006 benimde bat 21 hic bi belirti yok gecen ay belirtim cokdu sonuc negatif😅bu ayda hiçbir belirti yok pozitif olur belki😅🙏ovulasyon testi kullandim ilk kez bakalim hayirlisi hepimiz icin🥰
sivolumut Kızlar benim de bat 23 İki gündür sol kaşığım sürekli iğne batması gibi batıyor reg olacakmış gibi ağrım var Bugün de sabahtan beri mide bulantım var Gebelik belirtisi olabilir mi ? Eylülde kimyasal geçirdim korkuyorum yine öyle olur diye
Esma006 sivolumut Ekim’de de ben geçirdim ümitsiz olma bacım dinlen dikkat et kendine kafanı rahatlat gecikme bekle en iyisi inşallah vardır dualarım seninle ❤️
Esma006 Theaydins inşallah haftaya olur belirtiler bende de tık uok yumurtlama desen yokk beklemedeyim bir ihtimal belki 😓
Theaydins Esma006 benim de yumurtlamam hep geç oluyordu bu ay kürler takviyeler denedim bakalım canım hayırlısı hakkimizda