cns5117 Transferimin 7. Günündeyim son 3-4 gün yatakta dönerken vicudumu esnetme ihtiyacı dıyuyorum geriniyorum bu hafif karın kasan geren bir hareket sakıncası olurnu istemsizce oluyor ama kafamı kurcalıyor. Yaşayam varmı
cns5117 mamu Maşallah güzel düşünün güzel olsun inşallah 🙏🏻 benmmde bu sabah lekelenmem oldu kasık ağrılarımda regl olacakmışm gbi yaşadınızmı böyle bişey transferin 8. Günü bugn
mamu cns5117 evet yaşadım lekelenmeden ziyade baya aktı geldi olmadı dedim tutmadı üzüldüm baya adet oldum sandım çünkü kırmızıya dönük lekelenme de oldu sonraki güne geçti 9.gün test yaptım pozitif çıktı sizinde öyledir inşallah 🙏 ☺️
Semra_ayzit cns5117 kasık ağrıları genelde tutunma belirtisi diyorlar. Benim de tüp bebek ikinci kez transfer oldum. Kasık ağrılarım 17. Haftaya kadar devam etti. Şuan 19 haftalık 2 haftadır biraz normale döndü.
08061999 cns5117 ilk 2 gun batmalar oldu 3. Gunumdeym cok asiri belirti yok sadece yorgunum bu regl agrilari kacinci gunde oluyor
cns5117 mamu Ahh bana umut oldunuz şuan inş pozitifi görürüm🙏🏻 sürecinizi sağlıkla geçirmenizi dilerim 🙏🏻çoğu yerde tutunma kanaması dşye okuyorum ama yinede korkuyorum sürekli wc gidip bakıyorum devam edecekmi artacakmı diye
mamu cns5117 çok teşekkür ederim inşallah sizde pozitifi göreceksiniz hayırlı haberlerinizi bekliyorum 🙏🌺
Moz cns5117 bu hamilelikle beraber artıyor sanırım normalde pek gerinmeyen ben şuan salsam iliklerime kadar gerinmek esnemek istiyorum.Hakkınızda hayırlısı olsun sprun değildir yani