birdenizanasii maymmon Baktım da göremedim maalesef bir şey belki fotoğrafta görünmemiştir. Testin markası ne ? Awoxtan başka teste güvenmeyin bence. Awox hariç neredeyse bütün testler bana bariz belli bir şekilde yalancı pozitif çıkardı. Sadece awox düzgün çalışıyor. İki hamileliğimi de onunla öğrendim
maymmon @"eminee1_3 evet 😔😔😔biliyorsanız söyleyin lütfen yoksa bile çok umutluyum kapalıyken negatif açıkken pozitif
eminee1_3 maymmon ben bu erken gebelik testine güvenmiyorum ki bundan ben hiç yapmadım küçük olandan yaptım ikisine de ne desem smdi bilemedim kuzum
esrazamur Benim adetime 4 gün kala kan testi verdim 20 çıktı 2 günde bir kan testi yaptım yükselişi takip etmek için ama bin pişman oldum yaptırdığıma kollarım mosmor oldu yaptırmaktan artık adet günün en azından yaptırsan daha iyi olur
birdenizanasii maymmon Evet tıkladım ama en sağda görünen kırmızı çizgiden bahsediyorsanız ikisi çok uzak o pozitif anlamına gelmez belki test bozuktur. Çizgiler o kadar uzak olmaz
birdenizanasii maymmon yüklediğim fotoğrafa bakın lütfen. Daha net anlaşılır. O fotoğraflardan sonra kan verdim ve negatif çıktı. Bence awox test sipariş edin onunla deneyin. Varsa bile erkendir belki ondan çıkmamıştır
Birdbox maymmon Ben de bu tarihlerde kan verdiğimde negatif çıkmıştı reglime iki gün kala test yaptigimda erken gebelik testi onda da pozitif gördüğümden dolayı gittiğimde de otuzla öğrenmiştim yani çok düşük bir değerdi
Deletedmom_247 maymmon çok erken bu kadar erken yapmayın allah aşkına. Kendinizi üzersiniz,bekleyin 7 gün kalmış. Testin sonucu yanıltabilir.