maymmon Regl olmama 7 gün kaldı kan versem yarın hasteneye gideceğim ortapediye kan versem mi gitmişken bakarmısınız 😒
ErsBegAs maymmon yanıltabilir.. reglim gecikmesine rağmen bir ara doktorum 10 gün gecik öyle gel demişti 🤣 sağlık ocağında
Birdbox maymmon Ben de bu tarihlerde kan verdiğimde negatif çıkmıştı reglime iki gün kala test yaptigimda erken gebelik testi onda da pozitif gördüğümden dolayı gittiğimde de otuzla öğrenmiştim yani çok düşük bir değerdi
Bir1kelebek maymmon ne kadar zamandır istiyosun negatif test görmek ina çok yıpratıyor insanı banakalırsa adetini bekle çok zor beklemek biliyorum ama 11 aydır bekleyen biri olaraktan geçtiğim ay test yapmadım ilk kez ve psikolejim daha iyi
eminee1_3 maymmon ilk gebeliğimde test yaptım ikinci çizgi çok silikti yok sanmıştım sonradan dikkatli baktım varmış 2 haftalıkmis çok küçük Muş yani ona rağmen çıktı yinede siz bilirsiniz 🙂
maymmon @“eminee1_3” sabah yapılmasını söylüyorlar ama şimdi yapsam 😑😑çok heyecanlıyım birde mide yanması gaz şişkinlik ağızda ekşi tat sıcak basması belirlerim var
eminee1_3 maymmon heycandan hemen yapmak istyosun önce sakin ol smdi yapma sabah ilk cisin de yap heycanin gitsin ama olmazsa da üzülme belki çok küçüktür günü gelmemiş ya sonra bidaha yaparsın sende kendimi gördüm ❤️
maymmon @"eminee1_3 canım dayanamayıp test yaptım ama erken gebelik testi testin üstündeki kapağı açınca çift kapatınca tek gözüküyor