Yalinn8 Cileklipasta gayet ara vermeden kullaniyorum, 'cilt emdigi icin' diye bi durum yok ki zaten kalitesiz urun hayatinin her asamasinda sıkıntı yaratir, kana karisan bise yok neticede😉
Cileklipasta Yalinn8 bu konuda katılmıyorum maalesef canım, kana karıştığı kanıtladı cilde sürülen ürünlerin 🙄 makyaj tabi ki yapılır sonuçta krem falan da sürüyoruz, kaliteli ürünler kullanmak lazım sadece olabildiğince zararı azaltmak için 😊
Esra-A Cileklipasta Bence saçmalık herşey zararlı ona bakarsan yediğimiz herşey organik de değil haberlere göre herşey kanser yapıyor vs. Yani benim fikrim bu tabi makyaj yapan birisi olarak bana okadarı abartı geldi.
Nursemomm Cileklipasta ben iki gebeliğimdede kulalndım kaliteli malz olduğu sürece problem yok siz bakımlı ve mutlu olursanız bebeğinizde mutlu olur ☺️
Hhhzzzlll3545 Cileklipasta yaa hayatimizda o kadar zararli sey varken bu da biraz abarti geliyor bana hamileyiz biz hastalikli degilizki bakimsiz bakimsiz dolasamayiz bencee dolasmamaliyiz bebeklerimi ALLAHIN izniyle o kadar korunakli biyerdeler kii o yuzden bu kadar takmayin ya
Cileklipasta Hhhzzzlll3545 canım ben takılmıyorum merak ettim düşünceleri :) normalde de rimel dışında pek kullandığım makyaj malzemesi yok cildim çok hassas kullanamıyorum o yüzden özel günler dışında. Ben kaliteli olduğu sürece abartmadan kullanılabilir diyorum, kalitesiz malzeme her türlü zararlı zaten
Aysunhaner Yapabiliyorsanız yapın 😂 Son ayımdayım giyinmek bile zor geliyor Makyaj yapmayı özledim Hastalıklı gibi geziyorum etrafta Allahtan ipek kirpik var da o kurtarıyor azıcık onunda bakımı geldi ona bile gitmek zor geliyor 😂 Oğlum bile gelmiş bugün diyor Anne kırmızı boyasana dudağını diye çok güzel oluyormuşum ozaman 😂😂
gksuaks Cileklipasta Başından beri gayette yapıyorum. Başlarda işe gittiğim için her gün yapıyordum sonra dışarı çıktıkça yaptm. Ona bakılırsa şampuan duş jeli...vs gibi şeyleri de kullanmamalı ya da komple herşeyi değiştirmeliyiz. İyi bşy olmayablr ama çocuğa zarar vercek kadar da değil yani artık doğal hiçbir şey kalmadı bu dönemde ypck bşy yk.