Cileklipasta Merhaba güzel anneler, hamilelikte makyaj yapıyor musunuz ? Ben eyeliner rimel sürüyorum ama fondöten allık gibi ten ürünlerini bıraktım 🙄 cilt çabuk emdiği için zararlı olduğunu söylüyorlar 🤔 siz ne düşünüyorsunuz ?
Ggizemsnl Cileklipasta her şeye bir kulp buluyorlar. Gayette başından beri makyaj yapıyorum öyle abartılı değil ama işe gidiyorum sonuçta yataktan kalktığım gibi de gidemem ya. Dili olan bir şey söylüyor.
Hanife_ Cileklipasta belki zararı vardır bilemiyorum bn 8 aydır makyaj yapıyorum hergün okula gidiyordum bir haftadır evdeyim pek makyajsız hamile görmedim
hohomoromu Cileklipasta Evet öyle aslında ne kadar kaliteli de olsa cilt emiyor ister istemez ama yapıyorum ben kullanıyorum arada da olsa 😒😊👍
Cigdemruzgar Kalem ve rimelden başka hiçbir şey kullanmam heleki fondöten kapatıcılar allık vs normalde de sewmem hamileyken hiç kullanmam çok zararlı gerçekten hiç iyi bişey degil
Elifsaadet Cileklipasta ben yapıyorum, makyaj ürünlerinin bir zararı yok diye okumuştum, zaten yapmasam psikolojim bozulacak bu sivilcelerden
cnmbbk Cileklipasta ben de kullanıyorum fondöten falan da kullanıyorum yatarken temizliyorum birşey olmadı şimdiye kadar
Levmel Ne alaka ya makyaj yapınca noluyormuş bende yapıyorum her gün değil tabi ama haftada bir falan yani ne olabilirmiş ki.😔
Zuzu97 Cileklipasta iki hamileliğimdede baştan sona kadar makyaj yaptım yapıyorum hiç bi sıkıntı yaşamadım🤷🏻♀️
Cansudemirel Cileklipasta ah be canım dışarda soluduğumuz hava bile zarar verirken makyaj da neymiş yap gitsin 😂
Cileklipasta Cansudemirel hahaha güzel bakış açısı 😂 normalde de çok makyaj yapmam canım özel günlerde yapıyorum, ama merak ettim buradaki düşünceleri ☺️
Cansudemirel Cileklipasta burda makyaj yapıyoruz diye bizi vatan haini ilan eder olur 😂 ben de çok sık yapmasam da dışarı falan çıkarken hafif bi boyanıyorum. Ölü gibi oluyorum diğer türlü
Cileklipasta Cansudemirel yok ben karşı değilim isteyen yapar 😂 bende rimel eyeliner sürmeyince boş boş bakıyor gibi hissediyorum kendimi alışmışım artık 😊