kurkmantosuzmadonna demirrleydi_ ay size yazık değil zaten. Küçük çocuğu olan masraf içinde olan sizsiniz.
demirrleydi_ kurkmantosuzmadonna anası ana olsa oğlum evi güzelleştiriyosun kira verme gerek yok der ama anası ses etmiyor keyfi yerinde eşim tamamlayıp gruba atmış fotoyu sabahında beni aradı kadın ağzıma geleni söyledim ben daha yeni doğurdum ben bu haldeyken senin oğlun senin evini tadilata soktu ana olsaydın oğlum yapma gerek yok karın hasta daha iyileşemedi bebek küçük derdin dedim ama umrumda olmadı maalesef
girls35 kurkmantosuzmadonna 15 bin e anlaştık Allah nasip ederse cumartesi günü taşınıyoruz önceki kiram 12 buçuktu 5.kat diye taşınıyorum zemin kata ev sıfır değil ama yüzüne bakılacak durumda boya badana oluyor 165 m2 büyüklüğüde iyi bir önceli evim küçüktü hemde
bahar6734 Bu fiyatlara İstanbul’da değilsiniz heralde kızlar ben 45+ 6 bin aidat oturuyorum. Site içi ama 17 yıllık falan site Allah hepimize kendi evimizde oturmayı nasip etsin
kurkmantosuzmadonna bahar6734 ben değilim site içi değil ve ev çok eski. Bu arada amin inşallah bizim de bir gün kendi güzel evlerimiz olur .
Otuzarti3 kurkmantosuzmadonna Küçük şehir ondan çok yeni değil ama güzel evim. Yenide tasindim oda 13 bin ama Antalya’dan geldim oralarda baya ucmuştu kiralar.
ikibebelianne-M kurkmantosuzmadonna 29 bin 5 yıllık ama bizim cebimizden 7 bin çıkıyor kendi evimizi 22 ye verdik kiraya