oznurgnd kurkmantosuzmadonna bizde de oldu hata. Evlenmeden önce ev bakarken o kadar kötü daireler gördük ki burası yeni bina temiz aile apartmanı diyip hoşumuza gitti. Düğüne de 2 ay kalınca tutalım deyip aceleye getirdik. 2 sene önce 12 ye kiraladık. Şimdi ki aklım olsa daha iyi araştırırdım 🥲. Ama ev çok önemliymiş onu anladım. Evlenmeden önce mutfakta vakit geçirmeyi seven ben, sırf mutfağı sevmediğim için zorla giriyorum 😂.
kurkmantosuzmadonna oznurgnd mutfak bir evin kalbi bana göre. Benim için de çok önemli gündüz vaktimizin çoğu orda geçiyor çünkü .
lux38 kurkmantosuzmadonna 3 yıllık bina ilk oturan biziz 3 yıldrda otryz kira 14.500 ama 2 aya zam yapılacak 20 olur rahat
oznurgnd kurkmantosuzmadonna kesinlikle. Eşim sağolsun led ışık falan aldı, dolapların altına taktı biraz daha mutlu olurum belki diye de. Isınmayınca ısınmıyor insan işte :)
demirrleydi_ kurkmantosuzmadonna biz aile evinde oturuyoruz ama ne hikmetse kaynanaya kira ödüyoruz 10-12 bin lira veriyor eşim üstüne eve bir tadilat bir değişim yaptığında anamın evi diye de kiradan düşmüyor
demirrleydi_ kurkmantosuzmadonna bizimki alıyor maalesef neymiş bütün kardeşler birlikte almış onların hakkı varmış o zaman kardeşler istesin kira sen niye istiyosun diye sorarlar insana bir kaç gün önce salonun parkelerini değiştirdi beyefendi 15-20 bin masraf yaptı 2 ay kira verme diyorum olmaz anama yazık diyo 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
nasminan 14 bin veriyoruz 3+1 ama aşırı büyük bir ev doğuda evler büyük oluyor derlerdi doğruymuş , güzel yeni bir daire sitede en önemlisi aşırı güzel bir ses yalıtımı var altta üste çocuklu aileler var bir kere ses duymadık
kurkmantosuzmadonna nasminan doğunun evlerini bu yüzden çok seviyorum hem geniş bakımlı hem de daha uygun fiyat.
kurkmantosuzmadonna demirrleydi_ ay size yazık değil zaten. Küçük çocuğu olan masraf içinde olan sizsiniz.