kadermirali Kızlar ikinci bebeğim olacak inşallah. Siz sezaryen ameliyatı kaçıncı haftada oldunuz ? Kaçıncı haftada alıyorlar bebişi 💜🩷
LeydiDaisy kadermirali bugün kontrele gittim 36+1’im haftYa gel kararlaştıralm dedi 38i doldurunca alıyor ondan snraki hafta salı çarşamba falan alabliriz dedi
edaabykl kadermirali eger bi sıkıntı yoksa sanci vs yine ayni 38 den sonra ikinciye hamileyim dahha yeni oda ole dogar büyük ihtimalle
kadermirali @LeydiDaisy @MerveNur- @edaabykl sanırım 38. Haftadan sonra alıyorlar. Ya tam 38 haftada alırlarsa oğlumun doğum gününden 3 gün önce oluyor. Haftadan 3 gün alınca alsalar da oğlumun doğum günüyle aynı güne denk gelse ikisi. Ne hoş olur dimi. ?
Garfield kadermirali ilk sezayenim 39+4 tü. Şimdi ikinciyi 39+0 a gün verdi. Haftaya perşembe nasipse
Kelebek06 Garfield devlet mi özel mi bende pazartesi günü gün Alaçam 38+3 oluyorum ve 39 kadar bekleriz demişti doktor.
Daisyy000 kadermirali İlkinde 39+1de oldum. Bunda da 39u bekleriz dedi ama bebeğin gelisimi 2.5 hafta kadar ileride ,33teyim henüz tarih belirlemek için erken, 36dan sonra da hala ilerde giderse belkide beklemez bakalım
DuruDefne_mommy MerveNur- olsun canım benim kiloya asla takılma doktorlar bile diyor biz kilolu bebek değil sağlıklı bebek istiyoruz diye🥰