dundar1 ebruu1616 iyi yapmışım canım ya keşke bende hastanede verseydim. Sağlık ocağında verdim o yüzden ertesi gün çıkar demişti doktor 😞
ebruu1616 Emrh teşekkür ederim 5.gün embriyosu dondurulmuş embriyo ilki kimyasal oldu bu sefer oldu Allahın izniyle 🥰
ebruu1616 dundar1 inşallah sizde hayırlı haberlerle gelirsiniz ben 6.cı günde vermiştim 30 çıkmıştı 8.ci gün 86 12.gün 432
yagmur4310 dundar1 benimde sizin gibi olacak Allah nasip ederse embriyolar çözülünce sıkıntı oldu mu hiç bozulan oldu mu
UmutluYasam yagmur4310 benimde 2. Transferim dondurulmuş oldu sormuştum sorun olur mu diye hemşireye çok nadiren oluyor embriyonun bozulması demişti
yagmur4310 UmutluYasam benim ilk kızımda tüp bebek 2021 de dondurdum o zaman kalan embriyoları, onlardan olacak yine transfer aradan uzun zaman geçirmiş oldu
UmutluYasam yagmur4310 tüp bebek merkezinde denk gelmişti bir hasta bebeğini getirmişti ziyarete 6 yıl önce dondurulmuş sonra yaptırmış bence bir sorun olmaz Allahın izniyle ona göre ayarlıyorlar sonuçta
dundar1 yagmur4310 benimde ilk kızım tüp bebek ve 2020yılında doğdu 🙂şimdi de ikinci transferim oldu yarın kan sonucum çıkacak 🙂inşallah pozitif çıkar 🤲
Bilgiim ebruu1616 gözünüz aydın hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim hangi hastaneye gidiyorsunuz
yagmur4310 dundar1 kaç embriyo dondurmuştunuz o zaman hangi merkezde yaptınız inşallah pozitif haberler alırsınız ❤️