Busraa1991 Selam kizlar aranizda yakin zamanda Bursa hayat hastanesinde doğum yapan var mi varsa nasildi ve hangi doktoru önerirsiniz
elifff243_ Busraa1991 Ben 2021 yılında sezeryan doğum yaptım ordaok memnun kaldım iligileri çok güzeldi şimdi ikinci çocuğuma hamileyim yine Hayat hastanesine gidiyorum doktorum Zeynep Çankaya ve çok memnunum çok tatlı dilli güler yüzlüm ilgili bir doktor
sarahveannesi Busraa1991 bana da Zeynep Çankayayı çok önerdiler ona gideceğim doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı peki
sarahveannesi Busraa1991 bilmiyorum ben hastanemi değiştirdim ve zaten 33. Haftadayım doruk hastanesinde 50 bin₺ yapacağım.
sehertanyeri Busraa1991 doğum mu doğum paketi mi doğum paketiyse içeriğinde neler var bir de hangi doktor
Busraa1991 sehertanyeri Paket içeriği normal doğum sezeryan doğum 1 gece yatış bebeğin kan grubu topuk kani testleri vs.. kuaför hizmeti gibi gibi şeyler var
ikra_albyrk ElaEge sarahveannesi merhaba bende pazartesi günü Özge hanıma randevu aldım 6.haftamdayım siz memnun musunuz
ElaEge Busraa1991 evet sizle konuşunca tekrar doğum paketine baktım bizde doğum artı bir gece yatış diye anlaşmışız
Busraa1991 ElaEge Evet dogum paketleri o şekilde oluyor ama siz kendi isteginize göre bir gece daha kalmak isterseniz ücret ödüyorsunuz bana 6 bin lira dediler
Busraa1991 betulak Ben Merve hanimdan randevu alamadim çok yoğundu 2 doktor tavsiye etmişlerdi biri merve hanim biride zeynep çankaya şimdi zeynep hanima gidiyorum oda çok iyi ilgili bir doktor
ElaEge Busraa1991 bi gece yetiyor zaten ya hiç rahat bir ortam değil sadece 2023 senesinde sezaryen 2 gece zorunluydu 2024 te 1 geceye düşürüldü kaldı öyle ondan sorguladım
Eymenveben ElaEge aa bunu bilmiyordum ben de 2023te doğum yaptım normal doğum 1 gece sezaryen 2 gece yatıştı şimdi her ikisi de 1 gece yatış dediler neye göre karar veriliyor merak etmiştim