Oznurozkatarr Kızlar merhaba 34+4 teyim doktoruma göre bebeğim iri bebek kafası vücudu 37 haftalık görünüyor bunun için doğumu erken yapalım diyor 24 kasımda muayeneye gel 28 kasımda alalım dedi başına gelen oldumu böyle bir durum
ArasMom__ Oznurozkatarr hayır bekleme benimkide iki hafta önden gidiyordu doktor gösterdi cihazda bebek doğduğunda 425 ya fazla doğar ya az doğar. Benimde hep iki hafta önden giderdi sonra 38 hafta olunca gittiğimde haftasıyla uyumlu dedi
Myyfamily Oznurozkatarr ben zamanını beklerdim açıkçası benimde bebeğim o şekildeydi ama doktor hiç erken almaktan bahsetmemisti iri bebek olmasına rağmen 40+2 de aldı
Oznurozkatarr Kubrakopuz53 sezeryan istiyorum en başından beri tüp bebek 2 doktora da gidiyorum da ikiside aynı şeyi söyledi iri bebek önden gidiyor 36 ya geldiğinde 38 39 olur falan kilo yerinde olur alalım dediler
Kubrakopuz53 Oznurozkatarr benimde iri ama erken doğum olur demedi 39 a kadar yolu var dedi vajinal ama
Oznurozkatarr Ozgeggul96 hani ultrasonda göründüğü tarih oluyor ya benim şuan 37 haftalık herşeyiyle öyle görünüyor
Oznurozkatarr ArasMom__ pozisyon olarak da aşşa inmiş karnımda aşşaya düşmüş gibi aynı doğuma yanaşmiim mi anlamadım
Eren1 Oznurozkatarr hayırlı olsun bebeğiniz sağlıklı inşAllah kaç kg doğdu bırde erken doğum oldu diye ne gibi süreçler oldu direk odanıza verıldımı kucağınıza
papatyahanim1 Oznurozkatarr bence çok saçma dediği . Çünkü ultrason tam tartı değil ki belki kilosunu fazla ölçtü , benim bebiş de 34+1de 2579du hiç erken alalım demedi
Anneyim6 Oznurozkatarr banada öyle dediler 33 haftadayız 2850 dedi kilosu çokmuş 35 haftalık gibi görünüyormuş bugün 34 olduk tekrar kontrol var gideceğiz bakalım ne diyecek 🫣
Oznurozkatarr Anneyim6 zaten son 24 kasımda muayene edelim istediğimiz kilo sağlık yerindeyse bir problem yoksa yapalım sezeryanı beklemeyelim dedi
Myyfamily Oznurozkatarr o durumunuzu bilmiyordum en iyisini yine siz bilirsiniz sağlıcakla gelsin bebisiniz 🌺
Anneyim6 Oznurozkatarr bende bugün gittim kontrole 12 aralık verdi doğum tarihini iri bir bebek olacak dedi belliki bir sorun yok çok şükür biz beklicez sezeryan tarihini erken olmayacak 38+1 olunca alacak