yaseminkarakus0728 Edmr97 ederim tabiki canım inşallah seninde pozitif olur sende bu güzel haberi alırsın. Pozitif düşün
Edmr97 @yaseminkarakus0728 Miraç kandilin mübarek olsun canım rabbim seni aileni ve bebişini bütün kötülüklerden korusun ❤️🤲🏼🤲🏼
yaseminkarakus0728 Edmr97 amin canım çok sağol seninde kandilin mübarek olsun ettiğin tüm duaların kabul olsun inşallah
yaseminkarakus0728 Edmr97 bu arada benim bugün kontrol vardı gittim vajinal baktı çok fazla küçük kese gördü zorla haftaya tekrar gidicem. Kan sulandırıcı iğne ve progestan fitil verdi onlara basladim. Normal de bugün 5+2 olması lazımdı ama geç döllenme olmuş
Edmr97 yaseminkarakus0728 Rabbim sağlıkla kalp atışını duymayı nasip etsin canım geç tutunmuş minnak ❤️❤️
yaseminkarakus0728 Edmr97 dün hastaneye gittim canım kontrole. Son adet tarihimle uyumlu çıktı geç döllenme değilmiş kalp atışınida duyduk şükür. Bugün 7+2 haftalık oldum. Sende son durum ne
Edmr97 yaseminkarakus0728 ay çok sevindim valla ❤️ benim adete 2 gün var yaptım test ama negatif pazartesi yine yapıcam bı ihtimal bı umut işte 🥹❤️
yaseminkarakus0728 Edmr97 sağol canım ☺️ inşallah bu ay sende pozitif haberi görürsün. Bence kan ver direk
Edmr97 yaseminkarakus0728 pozitif yine göremedik biz canım ve spermiyogram testi yaptık eşimle ikimizde tedavi görüyoruz . Spermde ureaplasma çıktı 15 gün korunmamız lazımmış. 15 gün sonra tekrar spermiyogram testi vericez bakalım temiz çıkarsa inşallah ondan sonra mucizemiz bize gelir ❤️🤲🏼 herşeyde bir hayır vardır diyoruz ve sabırla bekliyoruz 🤲🏼❤️
yaseminkarakus0728 Edmr97 inşallah herşey gönlünüzce olsun canım hayırlı ramazan ayına giriyoruz inşallah güzel haberini alırsınız
yaseminkarakus0728 Edmr97 9+6 haftalık oldum şükür tiroid yüksek çıktı 8.57 çıktı yarın dahiliyeye gidicem o yüzden stresliyim. Zaten 75 mg lik hap iciyodum büyük ihtimalle dozu yeterli gelmiyo
Edmr97 yaseminkarakus0728 Maşallah buyuyorsunuz. İnşallah güzel haberler alırsın canım dualarım seninle ❤️❤️