Edmr97 yaseminkarakus0728 bu gün emar çektiler bel boyun fıtığı var çok ağrım var onunla uğraşıyorum bu sabah test yaptım ama negatif . Sen klomeni reçeteyle mi aldın?
nurellaaa__ Edmr97 rahim filmi çektiniz mi acaba? Çektiyseniz sonuç iyise klomen falan kullanmayın aklınızdan mümkün olduğunca hamileliği çıkarın başka şeylere odaklanın o şekilde daha hızlı bir şekilde hamile kalırsınız
yaseminkarakus0728 Edmr97 yok canım adet olmadan aldım adetim başladı beşinci günü kullanmaya başladım sabah aksam
Edmr97 nurellaaa__ şu fıtık olayını bi öğreneyim onuda çektiricem doltordan kağıt falan lazım mı onun için
yaseminkarakus0728 Edmr97 canım benim 7 ocakta betam 102 di 12 ocakta 1819 çıktı. Perşembe gününe doktorumdan randevu aldım. Sende son durum ne
nurellaaa__ Edmr97 hayır gebelik üzün zamandır istiyorsan ve tedavilere rağmen olmuyorsa bu filmi kesin çektirmen gerekiyor ki zaten doktora süreci anlatırsan oda önerecek yani ekstra birşeye gerek yok
Edmr97 yaseminkarakus0728 ikiz bile olabilir senin okadar değerle maşallah benim iki gün var adetime hiç bilmiyorum.
yaseminkarakus0728 Edmr97 sanmıyorum ikiz olucagini çünkü bı tane yumurtam büyümüştü . Sen test yapmadın mi daha
Edmr97 yaseminkarakus0728 bu gün yaptım negatif ama ilk idrarla yapmadım . Doktorum 19 na kadar bekle dedi adet olmazsan ozaman yap dedi bende bilmiyorum ki hamilelerin duası kabul olur ne olur benim içinde dua edermisin
yaseminkarakus0728 Edmr97 ederim tabiki canım inşallah seninde pozitif olur sende bu güzel haberi alırsın. Pozitif düşün