SuEr_Tu1512 Bumah Herkes stres demiş ama bence alakası yok yaa. İlk oğlum hiç durmuyor, sürekli ağlıyor, her istediğini yaptırmaya çalışıyor(4 yaş😒) gün içinde çok stresliyim ama bebeğim benim kucağıma gelince susup, sakinleşip, uyuyor (3 haftalık)
Bumah SuEr_Tu1512 ay bilmiyorum benim oğlum bi cins gündüz asla uyutamıyorum onu sebebinide bilmiyorum 😀
Nalan_6552 Bumah stres yaptığın için olabilir mi? Bebekler stresi çabuk hissederler o yüzden stres yapmaynlarda daha çabuk uyurlar kendimden bilirim. Bugün sabah çok fazla uyutmaya çalıştım uyumadı sonra kv geldi dışarı çıkacaktık çocuk uykuya daldı çünkü neden o sırada uyusun diye bir düşüncem yoktu diye. Ağlayınca sakinleştirip güzelce konuşmaya çalışıyorum 5 aylık sakin ol oğlum falan filan 😅sonra uyutmaya çalışırım ama öncesinde derin nefes alın uyuturken dua acin kaç aylık bebeğiniz
Nalan_6552 Bumah yok kız yazıklar. Biz nasıl derdimizi konuşarak çözüyorsak onlarda ağlayarak anlatıyorlar çünkü adı üstünde bebeklerr🩵
Nalan_6552 Nalan_6552 yarım kundak yapabilirsiniz. Emzirirken kaşlarının üstünü ovun dua okuyu. nebe süresini açın ve uyku süresi çok uzun olursa daha gec uyurlar
Kubar Bumah sen uğraşıp uğraşıp yorup tam uykuya hazır ediyon onlar alınca da senin oluştırduğun etkiden ötürü bebiş hemenn uyuyo😪yani umarım öyledir bence çok mantıklı
TKumsall Bumah aşırı stresten muhtemelen bebek stresi hisseder anne yani beşikte bile babanın olduğu tarafta olmasını öneriyorlar
tahamommy Bumah ver ver biraz rahatla sende 😍 bazen bebiş bana baktığında diyodum ki nere bakıyosun ineğine mi ahaha bizden tek istekleri süt süt süt 😂
Bumah tahamommy haha eşimin eve gelmesini dört gözle bekliyorum inan ki hatta bazen arıyorum yeter gel diye 😀
Mutlusonsuzz karamel008 ay gerçekten benimde 40 çıkana kadar annem yanımda kaldı sonrasindada evimiz yakın olduğu içinde annem geliyordu yanıma ilk bebeğim olduğu için 40 çıkana kadar bezinide hep annem değiştirmişti ben korkuyordum bişey olursa diye anneme daha bağlı gibi hissediyordum bende ozamanlar ama şimdi benim oğlumda 4 yaşına girecek Ocak ayında inşallah🤲🏻🥰 anne bağımlısı şimdide diyorum sal beni🤭 35+2 haftalığım yine oğlum olacak Allah’ın izniyle 🌸
karamel008 Mutlusonsuzz Ben ikinciyi doğurursam eğer herkese vereceğim bu sefer herkes baksın ben azıcık uyuyayım😂