Yagmur1991 Kızlar on disimin dolgusu dustu ve dışım çok kötü görünüyo doğumuma son 20 gün kaldı işlem uygularlarmi dolgu yaparlarmi acaba
Weewe Yagmur1991 on diste kaplama tipi dolgu degil mi? Uyusturma gerektirmez oyleyse. Rahatlikla yaparlar
Mrs-ersan Yagmur1991 kadın doğum doktoruna sorman gerekiyor. Son aylarda diş tedavisi için doktorunun onay vermesi gerekiyor. Strese girebilirsin ve doğumu tetikler diye diş hekimleri herhangi birşey yapmak istemiyor çünkü.
Aysegolcuk Yagmur1991 benimde dolgum düştü ve çok kötü ağrıyor 😞 maalesef bişey yapmazlar canım doğumunu bekle doğdumdan sonra yaptır iğne falan bebeğe zararlıdır
YagmurDaskn Yagmur1991 Ya benim de arka dişimin dolgusu kırıldı. Bi parçası yani. Ama burnumdan nefes alıp verdiğim halde dişime soğuk giriyor sızlıyor 😔😔
Yagmur1991 Weewe insallah yeri belli oyulmus yapmazsa böyle yemek bile yiyemem şansıma doğuma yakın ne geldi başıma ya
Yagmur1991 Aysegolcuk oyulmus zaten dışım bi dolgu yapistiricak bide geçici dolgular varmis yapıştırma acaba onu yaparlarmi böyle yemek yiyemiyorum mutlaka bi cozumu vardir
Weewe Aysegolcuk on dis dolgusu estetik gorunum icin olan dandim ben. Oyleyse uyusturmaya gerek yok cunku. Esim dis hekimi, sekizinci ayda on dis dolgusu dusen arkadasima yapti. Su hani disler ufaktir, sekil verilir falan. Benim dedigim o dolgu turu
Aysegolcuk Weewe bende on dişime dolgu yaptıracaktim uyusturmadan ben dayanamadım çünkü içini falan temizliyorlar o çok acıyor iste
Yagmur1991 Weewe eşinize sorarmisimiz on disimin dolgusu dustu yarık duruyo dışım son 20 gün kaldı hekim dişime dolgu yaparmi acaba ? Bide geçici dolgu varmis o nasıl ağrılı bi işlemmi geçici dolgudami yapmaz ?
Aysegolcuk Yagmur1991 her türlü Acır bence çünkü içini temizliyorlar diş çöpü gibi bişey sokuyorlar o çok acıyor acıdığını söyledikten sonra uyuşturdular
Seyyyma7 Yagmur1991 ben yaptırdım canım durduk yerde sağlam dişim ayrıldı ortadan ikiye Allahtan ağrımadı ama dişin içi çürümüş bildiğin kadın Doğum doktorum bana yaptırabilirsin işlem dedi adrenalin içermeyen lokal anestezi ile dedi reçeteye yazdı dişçiye gittim . Asla yapamam risk alamam hamilesin ki zaten dediği lokal anestezi çoğu yerde yokmuş olsa da yapamam dedi çektirmek istemiştim ben geçici dolgu yapabilirim sadece doğumdan sonra gel çekeriz dedi
Weewe Yagmur1991 yapilir dedi canim. Insallah senin hekim de oyle der :) Gecici dolgusa da ayni islem zaten, direkt normali yapilir bu durumda
Nurrrrr Weewe Canım bişey sorucam benim kuzenimin kızıda ön dişerinde biraz ayrıklık varmış ve estektik yani yaprak diş istiyormuş acaba eşinize yaprak diş tane fiyatını ve kaç gün süreceğini sorar mısınız ? Birde eşinizin yerş neresi acaba ?
Weewe Nurrrrr bursa’dayiz biz. Gormeden asla fiyat vermiyor ya benimki uyuz :) her hastanin yapilacak isi, sureci, malzemesi vs. farkli diyor sordugumda. Yardimci olamadim maalesef :/
Weewe Nurrrrr en cok fiyat farkliligi olan ismis bu. 500 den baslayip 2000 lere cikiyormus tek uye icin.