bus2109 Esma006 amin inşallah canım ailede yok aşılama ile hamile kaldım onda da 3 tane oldu 🤭 henüz iki aylığız 💕
aysegulozak bus2109 birsy sorabilirmiyim bugun konturole gittim ikiz gebelikte olblr olmayadabilir emin olamadilar bakarmisin sence keseyemi benziyor ikiside. Merak ettm ikiside ayni boyuttaymis
bus2109 Premsescik evet güzel bişey ama korkum endişem ikiydi üç oldu genelde de stres yapan bir insanım nasıl olucak bilmiyorum ☺️
aysegulozak Kubar digerinide isaretledi ama cihazi biraz eski oldugu icin tam sey yapamadi sadece ikiside ayni olcude dedi 5+5 suan
Kubar aysegulozak daha çok erkenmiş haftan. İkiz olabilir gerçekten çünkü bende ikiz doğurdum bazen diğer kese geç ilerliyor belli olur şöyle 7 haftalıkken
TKumsall bus2109 ben 3.yü bekliyorum keşke olmuş olsaydı ama peşi sıra nasip oldu banada Allah olmayana nasip etsin inşallah 🙏🏼
Havin49_ bus2109 gözün aydın hayırlı evlat olsunlar bi taşla üç kuş vurdun daha getirmeye gerek kalmadı
aysegulozak Kubar insallah yarin kendi doktoruma gidicem onun ultrasonu bi tik dha iyi kese boyutlari ayni dedi eger digeri keseyse dedi yaeinkide bakalim ayni seyimi dicek sizin varmi 5 6 haftalik ult fotografi
Kubar aysegulozak benimki geç gelişmemişti canım gittiğim gibi öğrenmiştim ikiz olduğunu şuan hastanedeyim yatışım var ultrason resmi vardı da evde biryerlerdedir 🥲hayırlısı olsun inşallah hakkında