bus2109 Biri tek yumurta ikizi diğeri ayrı keseymiş ne hissedeceğimi bilemiyorum sevinç var ama korku daha ağır basıyor 🥲
atesvesu bus2109 gözün aydın olsun canım Rabbim sana 3 tane bebiş nasip etmiş zor olacak ama Rabbim kolaylığını da verir sağlıcakla dogsunlar inşallah 💐🤲
Meltemlii Maşallahbarekallah üç tane mucizen olmuş allahım zorlugun yanında kolaylıgınıda nasip eder hiç üzülme 🙏🏻 cok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah
TKumsall bus2109 ay merakımı mazur gör ama tüp bebek mi yoksa kendiliğinden mi üçüz oldu bende ikizlerim olsun istemiştim hep
bus2109 TKumsall yok canım estağfurullah, aşılama ile oldu rabbim sana da kolaylıkla nasip etsin inşallah 🤲🏻
Esma006 bus2109 yaaaa Allah verdi ise güzelleştiriyor canım sağlıkla gelsinler inşallah rabbim tüm isteyenlere versin aile de varmı cinsiyet ne zamn belli olucak ayyy çok heyecanlı dikkat et kendine ❤️
bus2109 Esma006 amin inşallah canım ailede yok aşılama ile hamile kaldım onda da 3 tane oldu 🤭 henüz iki aylığız 💕
anneoluyorummm103 bus2109 ay maşallahh Allah sağlıkla doğurmayı kucağına almayı nasip etsin inşallahh 🥹🥹🥰
TKumsall bus2109 ben 3.yü bekliyorum keşke olmuş olsaydı ama peşi sıra nasip oldu banada Allah olmayana nasip etsin inşallah 🙏🏼