Gnygns Eylulllgavas brn artık uğraşmıyorum giderken meyve suyu çikolata su herşeyi deniyordum ama göstermiyor doktor da çok uğraşıyor bana mısın demedi.çıkınca görecez beyefendiyi 🙄
Tugba2626 Eylulllgavas ben 37. Haftaya giricem daha 1 kere görebildik yüzünü ondada doktor hemen fotosunu aldı . Başka da YOk hiç
DamlaSu Eylulllgavas Haftaya doğumum var Bizim nazlı kız kendini hala göstermedi iki eliyle yüzünü kapatıyor. İnatçılık var tabi bide yüz görümlülüğü istiyor olabilir 😂❤️
Drysmsn Eylulllgavas aynı durum ayni pozisyon ayakları ağız da elleri yüzünde doktor beni sallaya sallaya bir hal oldu ama yok değiştirmiyor pozisyonu
gamzenurlu0050 Eylulllgavas 36+4 gündeyiz daha bir kere bile yüzünü göstermesi benim kızımda tatlıda yesem olmuyo artık yüzünü doğduğu zaman görcem inşallah 🙃🙃😍
Sevgiplt Canım benim Doğuma 2 hafta kaldı ama henüz yüzünü göremedik 😅😅 doktor artık doğunca görürsünüz dedi baya uğraştı ama her seferinde elleriyle yüzünü kapatıyor bizde artık Doğumu bekliyoruz 😅😅
MelikeT Bende de aynı durumlar, 34. Haftadayız ama oğluşum yüzünü eliyle kapattı göremedik oysa ki bi merakla gitmiştik neyse artık doğum da yaklaştı merakla bekliyorum 😊💙
Selenaygur Eylulllgavas canim 35. Haftamdayim asla yuzunu goremedik eli ayagi hep yuzunde sipacigin en net bugune kadar sadece burnunu gorebildik detaylida da asla gostermedi heryerini yuzune kiymustu malesef nazli kizim 😀😀😀