Eylulllgavas Arkadaşlar size de oldu mu detaylı ultrasona girdim bugün 21+5 haftalığız ama bizimki yüzünü elleriyle kapatıp ağzına da ayaklarını sokuyordu saatlerce uğraştık ama göremedik yüzünü 🙄🙄🐣
tayfuneslihan Eylulllgavas tatlı birşeyler yiyin gitmeden önce meyve suyu falanda ozaman gösterir belki🤗
YagmurDaskn Eylulllgavas Bizim ki de cinsiyeti göstermiyor. 15+2 yim akşam gittim doktoruma ters duruyordu 😑 Doktorum normalde 11. Haftada bile görürüm ama bunun pozisyonundan dolayı göremiyorum dedi. Pazar günü tekrar gidicem inşallah gösterir
Eylulllgavas Ggizemsnl göstermesinin bir numarası varmı bilen söylesin görmek istiyoruz bizde meraklıyız 😁
Ggizemsnl Eylulllgavas çikolata diyorlar ama göstermeyince de göstermiyor bacım. Kız çocuğu nazlı olacak belli ki. Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🙏🙏
Eylulllgavas YagmurDaskn benim de öyle oldu 15.haftada bile kesin değildi daha yeni kesin dedi doktor o derece göstermedi yani 😁 kolay gelsin sana canım gösterir elbet daha tam zamanı zaten
semazkcblc Eylulllgavas ben nerdeyse doğurucam hiç göstermedi canım😂 ya ayaklarıyla kapattı yüzünü ya da elleriyle ya da sırtını dönüyodu😂
Eylulllgavas semazkcblc ayy inşallah öyle olmaz o kadar da ya görmek istiyor insan o kadar bekliyor 🙄🙄
zeynepnazli Eylulllgavas bnm kız da öyle bi umut görürüz inşallah 😁Rabbim sağlık sıhhat versin evlatlarımıza
Rmz Eylulllgavas benim kızımda göstermedi🙄 göstermeyince hiç bir detayıda yapamamıştı doktor😂 30 haftalığim şuan daha geçen hafta gösterdi oda doktor zorladı😂 doktor zorladıkca kızım el kol haraketi yaptı bize🤭
Gnygns Eylulllgavas 35+4üm bebeğim yüzünü hiç göstermedi.çikolata su merdiven hiç birinin faydası olmadı